Prodej zemědělské půdy, Štětí, 12761 m2

Štětí

408 352 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 1 946 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Štětí

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Nabízím k prodeji spoluvlastnický podíl na rozlehlých zemědělských pozemcích v KÚ Stračí a v Ústeckém kraji.

V katastrálním území Stračí je k prodeji vlastnictví na pozemcích parc. č. 246/1, 246/2, 246/3, 246/4 a 246/5 - LV 1386, výměra prodeje je 12 761 m2.

Všechny parcely jsou v katastru nemovitostí uvedeny jako orná půda. Okres Litoměřice, ve kterém jsou parcely situovány, je řepařskou výrobní oblastí. Orná půda se využívá především pro pěstování řepy, obilnin, kukuřice na zrno, cukrovky, hořčice, zeleniny nebo máku.

Uvedená cena při koupi již zahrnuje provizi. Pozemky prodávám v přímém zastoupení jejich majitele.

Půda je dlouhodobě vyhledávaná a prověřená investice. Její tržní cena každý rok roste, jedná se proto o bezpečnou investici. Do svého portfolia by ji měl zařadit každý, kdo hledá způsob, jak ochránit své peníze při stoupající inflaci a chce zhodnotit volné finanční prostředky.

Štětí se nachází na hranici Dolnooharské tabule (v níž leží větší částí) a Ralské pahorkatiny (resp. Dokeské pahorkatiny) v údolí úrodného Polabí, které je z jedné strany obklopeno svahy a z druhé strany ohraničeno řekou Labe. Město je vhodnou výchozí destinací pro pěší turistiku a cykloturistiku. I přes průmyslový ráz samotného města se v okolí nachází několik historických a přírodních památek a útvarů, ochranných pásem s ohroženými rostlinami a živočichy, četné lesy a louky a několik dalších turisticky zajímavých míst.

Pokud Vás, tato nabídka zaujala a máte zájem o bližší informace, kontaktujte mě na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailové adrese.

Parametry pozemku

Cena
408 352 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Štětí
ID
5169
Plocha nemovitosti
12761 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Veronika Škabroudová

Veronika Škabroudová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských půd v Štětí?

Podobné nemovitosti