Prodej zemědělské půdy, Domašov u Šternberka, 6431 m2

Domašov u Šternberka

263 689 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 1 257 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Domašově u Šternberka

Informace k pozemku

Využijte jedinečnou investiční příležitost a ochraňte volné finance před znehodnocením.

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout k prodeji pozemky v katastrálním území Domašov u Šternberka v okrese Olomouc v Olomouckém kraji.

Předmětem prodeje je vlastnictví půdy na pozemcích parc. č. 22/13, 1/46 a 1/45 zapsaných na LV 392 v KÚ Domašov u Šternberka.

Výměra prodávaného je 6 431 m2, z toho lesní pozemek je 400 m2 a orná půda 6 031 m2.

Obec Domašov leží v hornaté oblasti Nízkého Jeseníku, 4 km jihovýchodně od města Šternberk. Lokalita Domašovska je rekreační oblastí, ve které se dají podnikat výlety pěšky, na kole či na běžkách. Cíli turistů může být hrad Šternberk, zbytky areálu hradu Tepence, pramen Těšíkovské kyselky, Šifrovy skály či kopce Nízkého Jeseníku. Z hlediska zemědělství se jedná o oblast, kde se setkává bramborářsko-ovesná výrobní oblast s řepařskou.

Zemědělská půda je obzvláště nyní vyhledávanou investicí jako bezpečná cesta, jak uchránit volné finance před inflací. Půda je komodita, která se nevyrábí a neustále ubývá. Proto její cena dlouhodobě roste. Jen za rok 2022 vzrostla průměrná tržní cena zemědělské půdy o 13,5% oproti cenám z roku 2021.

Pozemky prodávám v přímém zastoupení majitele. K uvedené ceně proto není připočítávána žádná provize navíc. Započítané jsou také administrativní úkony a návrh kupní smlouvy.

Věřím, že Vás tato nabídka zaujala a pokud máte zájem o bližší informace, kontaktujte mě na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailové adrese.

Parametry pozemku

Cena
263 689 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Domašov u Šternberka
ID
5154
Plocha nemovitosti
6431 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lucie Čermáková

Lucie Čermáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských půd v Domašově u Šternberka?

Podobné nemovitosti