Prodej činžovního domu, Karviná - Hranice, U Vodárny, 574 m2

U Vodárny, Hranice

24 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 119 095 Kč /za měsíc

(Konečná cena včetně právního servisu a provize RK)

Exkluzivní partneři v Karviné

Informace k nemovitosti

Exkluzivně v zastoupení majitele Vám naše společnost nabízí k prodeji dva bytové domy disponující 12-ti bytovými jednotkami a rozsáhlými pozemky.

Snaha tvůrců koncepce projektu i všech řemesel bylo vyzdvižení genia loci místa, ožívajícím v architektonických detailech starých časů, kdy tomuto nároku odpovídá hlavně rekonstruovaná původní fasáda domu, interiér je naopak realizován v duchu moderní bytové architektury, když konečný výsledek realizace podtrhuje vzdušné bydlení poskytující dostatek prostoru klientům požadujícím atmosféru klidu. Dalším cílem nadšenců bylo zachování původní vodárenské věže, která je jednou z mála cenných architektonických připomínek dovedností našich předků v jinak převážně industriální aglomeraci a vdechnout chátrajícímu objektu nový život. Vize byla naplněna výstavbou nových bytů v původním korpusu historického vodojemu, kde se tvůrcům podařilo vybudovat klidné moderní bydlení s esencí historie a tradic v okrajové části Karviné, na zahradě pak při posezení s přáteli v zahradní pergole lze vnímat naplno atmosféru venkova.

Komplex areálu Vista je komplexem dvou budov [věž 86 m2 a přízemní budova 512 m2], prostorného dlážděného nádvoří, zahrady určené k relaxaci a odpočinku obyvatel a pozemků s možností další výstavby. hlavně pro parkování nabízí celkem 12 bytových jednotek plně obsazených solventními, platícími nájemníky. Součástí každého bytu je kuchyňská linka se zabudovanou indukční deskou a horkovzdušnou troubou, nechybí laminátové plovoucí podlahy či kompletně vybavená koupelna. Ke každému bytu je přiděleno parkovací místo [parkoviště má kapacitu 24 stání] a sklepní box o ploše 2×2 m. Ve věži je umístěn evakuační výtah o celkové nosnosti 630 kg, který umožňuje přístup do jednotlivých bytů. Potěší i dobrá dostupnost MHD, nově opravená příjezdová cesta podél celé ulice nebo odpočinková zóna s venkovním krbem.
Všechny nabízené bytové jednotky jsou aktuálně obývány solventními residenty - nájemníky, proto budoucímu majiteli nabízí zajímavý roční výnos.

Rezidence Vista je samostatným areálem, který se nachází na okraji města, v klidné městské části Hranice. Pro dokonalý pocit soukromí je objekt zabezpečen plným betonovým plotem, přístup k nemovitosti je zabezpečen elektronicky ovládanou pojezdovou bránou a také kamerovým systémem.

Nedílnou součástí nemovitostí jsou pozemky o celkové ploše 2 118 m2 [včetně zastavěných ploch], kdy se nabízí možnost využití části pozemků pro další výstavbu. Zastavěná plocha na pozemcích zahrnuje 598 m2, další plochy tvoří ostatní plocha a orná půda. Projekt se budoucímu majiteli nabízí jako prodej společnosti s ručením omezením, když majetek společnosti zahrnuje veškeré výše popsané nemovitosti.

Maximální občanská vybavenost ve všech směrech. Průkaz energetické náročnosti není k dispozici, proto nemovitost inzerujeme podle zákona v energ. třídě G. Finanční poradenství zajistíme zdarma s výhodným úročením. Pro více informací kontaktujte našeho makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
24 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
24. 2. 2024
Adresa
U Vodárny, Hranice
ID
853/4500
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
574 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
598 m2
Podlahová plocha
574 m2
Plocha nemovitosti
1520 m2
Plocha zahrady
548 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová, Betonová, Dlážděná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo AZET reality

AZET reality

Vítkovická 3276/2a, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Kamil Dolinek

Kamil Dolinek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Karviné?

Podobné nemovitosti