Pronájem kanceláře, Uherské Hradiště, Masarykovo náměstí, 160 m2

Masarykovo náměstí, Uherské Hradiště

10 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena uvedena bez zálohových poplatků za energie a služby, kauce a odměny RK.)

Exkluzivní partneři v Uherském Hradišti

Informace k nemovitosti

ZÁKLADNÍ INFORMACE O NABÍZENÉ NEMOVITOSTI:
Nabízíme k pronájmu moderní a jedinečné obchodní a kancelářské prostory, které se nacházejí v obchodní Pasáži Slunce, jenž je situována v přímém centru historické části města Uherského Hradiště.

Pasáž Slunce je velmi vyhledávaným místem, které nabízí nespočet obchodů i služeb a navštíví jej více než 10 000 osob měsíčně. Součástí Pasáže jsou nejen obchodní či kancelářské prostory, ale rovněž lékaři, služby, fitness, kavárna, restaurace i hotel.

KANCELÁŘSKÝ PROSTOR 3.70:
Kancelářské prostory se nachází ve 3.NP (podkroví) Pasáže Slunce a nabízí celkovou plochu 159,4 m2, které tvoří 3 nadstandardní kanceláře/jednací místnosti, samostatné WC pro ženy i muže, vlastní kuchyňku, prostornou vstupní halu a soukromou venkovní terasu.

Prostory nabízí využití v řadě možností a to od kanceláří, cell centra či skladových prostorů. Na základě zvoleného záměru je majitel nemovitosti ochoten jednat o výši základního nájmu i poplatků za energie a služby.

Měsíční nájemné po dobu prvních tří měsíců činí 5.000,- Kč. Po uplynutí tří měsíců bude činit měsíční nájemné částku ve výši základního nájmu a to 10.000,- Kč.

Uvedené nájemné je bez energií a služeb, které činí zálohově částku ve výši 16.000,- Kč vč. DPH, přičemž tyto služby obsahují zálohy na elektrickou energii, ostrahu, dodávku tepla, úklid, vodu a likvidaci odpadu.

Majitel vyžaduje složení kauce ve výši dvou měsíčních nájmů. Odměna za zprostředkování činí jeden měsíční nájem + DPH.

Kanceláře jsou nachystány k užívání od 1.3.2024.

VYBAVENÍ JEDNOTEK A PASÁŽE:
Každý prostor je vybaven klimatizací, podlahovou krytinu i částečným interiérovým vybavením. Majitelé objektu rovněž nabízí možnost individuálních požadavků, které jsou při dlouhodobém závazku schopni financovat společně s nájemcem.

Pasáž Slunce a jednotlivé obchody nabízí pro své klienty možnost využití schodiště i komfortního výtahu či eskalátoru, ale také veřejných toalet a nespočet dalšího. Zároveň má každý nájemce možnost umístit osobní reklamu u vstupu do Pasáže vč. pravidelné prezentace na oficiálním webu či sociálních sítí Pasáže.

Pro více informací jsme vám k dispozici na uvedených kontaktech.

Vřele doporučuji prohlídku a budu se těšit na setkání, Michal Groulík a InStyle Real Estate s.r.o.

Parametry nemovitosti

Cena
10 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Cena uvedena bez zálohových poplatků za energie a služby, kauce a odměny RK.
Aktualizováno
20. 2. 2024
Adresa
Masarykovo náměstí, Uherské Hradiště
ID
356
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
160 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Elektřina
230V, 400V
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michal  Groulík

Michal Groulík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Uherském Hradišti?

Podobné nemovitosti