Prodej garáže, Ústí nad Labem - Střekov, 19 m2 (ID: 1829551)

Ústí nad Labem, Střekov

390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 1 859 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Prodej garáže, 19 m², Ústí nad Labem

Představuji Vám nově zrekonstruovanou řadovou garáž v atraktivní lokalitě Ústí nad Labem - Střekov. Tato prostorná a moderně zrekonstruovaná garáž o výměře 19 m², je skvělou investicí pro všechny motoristy, kteří hledají bezpečné a pohodlné parkování pro své vozidlo. Měsíční výnos z garáže v podobě jejího pronájmu je 2 500 Kč. Využití elektrické energie je zde naprosto pohodlné díky zavedené elektřině, která umožňuje snadné připojení elektronických zařízení nebo dobíjení elektrického automobilu.

Ale to není vše! Garáž se nachází ve Střekově, výborné lokalitě s dobrým přístupem k veřejné dopravě a v blízkosti obchodů, restaurací a dalších důležitých služeb. Vaše vozidlo bude mít ideální domov v bezpečném a dobře udržovaném prostředí.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mě kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 2. 2024
Adresa
Ústí nad Labem, Střekov
ID
840857
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
19 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Stanislav Baumruk

Stanislav Baumruk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje garáží v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti