Prodej bytu 4+kk, Železná Ruda, K vodárně, 119 m2 (ID: 1829159)

K vodárně, Železná Ruda

17 998 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 773 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Železné Rudě

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Prodej kompletně zařízeného mezonetového bytu 4+kk s prostorným krytým balkonem o celkové výměře 139 m2 ve 4.NP bytového domu s výtahem stojícím na oploceném pozemku o výměře 8000 m2.
Byt č. 402 o výměře 118 m2 podlahové plochy disponuje třemi ložnicemi, třemi koupelnami, obývacím pokojem s kuchyňským koutem s výstupem na balkon o výměře 21 m2 orientovaném na jižní stranu. K bytu náleží prostorný sklep a dvě parkovací stání.
Vzdušná dispozice nabízí okázalý interiér vybavený originálním, luxusním nábytkem a spotřebiči, za použití nadstandardních materiálů, podlahovým topením a rekuperací. Vytápění a ohřev TUV centrální plynovou kotelnou.
Bytový dům nabízí velkorysé zázemí: prostorný wellness tvoří finskou saunu, infrasaunu, vyhřívanou designovou lavici pokrytou keramickou mozaikou, relaxační místnost, bazén, fitness, příjemnou společenskou místnost s krbem, sprchu pro domácí mazlíčky.
Devizou nabízené nemovitosti je ojedinělé, krásné a klidné prostředí, nabízející naprosté soukromí, venkovní altán s jezírkem, dětské hřiště velkorysé zázemí umožňující kompletní relaxaci, to vše v naprosté blízkosti cyklostezek, běžeckých tratí, sjezdovek, turistických tras přímo v srdci Šumavy.

Parametry bytu

Cena
17 998 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
22. 2. 2024
Adresa
K vodárně, Železná Ruda
ID
66794
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
139 m2
Patro
4.
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
119 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Garáž
Sklep
Výtah
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Mgr. Karel Černý

Mgr. Karel Černý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Železné Rudě?

Podobné nemovitosti