Prodej bytu 3+kk, Chlumec, Stradovská, 62 m2

Stradovská, Chlumec

2 680 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 772 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Chlumci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji prostorný a bezpečný byt, který je ideální pro rodiny s dětmi. Nachází se na adrese Ulice Stradovská v obci Chlumec, okres Ústí nad Labem. Tento byt o velikosti 3 + kk se nachází ve velmi dobrém stavu a nabízí veškeré vybavení, které usnadní život s dětmi.

Jednou z hlavních výhod této nemovitosti je její okolí. V blízkosti se nachází školy a školky, takže vaše děti budou mít snadný přístup k vzdělání. Kromě toho je zde také několik parků a dětských atrakcí, které poskytnou rodinnou atmosféru a zábavu pro vaše děti.

Samotný byt nabízí prostorné pokoje, které jsou ideální pro děti. Pokud potřebujete oddělit pracovní prostor od dětského pokoje, můžete využít hernu, kterou tato nemovitost nabízí. Navíc je zde také velká zahrada, kde se vaše děti budou moci volně pohybovat a hrát si.

Další výhodou tohoto bytu je jeho umístění ve čtvrtém podlaží panelového objektu s výtahem. Tento objekt je dobře udržovaný a poskytuje vám veškerý komfort, který potřebujete pro život s rodinou. K dispozici je také balkon, kde si můžete užít chvíle odpočinku a relaxace.

Co se týče infrastruktury, nemovitost je dobře dostupná. V blízkosti se nachází vlaková stanice, dálnice, silnice a autobusová zastávka, což vám umožní pohodlné cestování do okolních měst. Samozřejmostí je také připojení na internet a kabelovou televizi.

Celková podlahová plocha bytu činí 62m², k tomu přistupují ještě balkon a sklepní koje, kde si můžete uskladnit své věci. V bytě je k dispozici také kanalizace, plynovod a elektřina o napětí 230 V.

Pokud hledáte bezpečné a rodinné bydlení ve velmi dobré lokalitě, pak je tato nemovitost ideální volbou pro vás. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
2 680 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 2. 2024
Adresa
Stradovská, Chlumec
ID
7856
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
62 m2
Patro
4. z 6
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Sklep
Výtah
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Zdeněk Šmejkal

Zdeněk Šmejkal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Chlumci (okr. Ústí nad Labem)?

Podobné nemovitosti