Prodej bytu 2+1, Chotěšov, Nová, 77 m2

Nová, Chotěšov

4 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 398 Kč /za měsíc

(SLEVA 190 000,- Kč při rezervaci do 31.5.2024. Do zobrazované ceny již sleva ZAPOČTENA)

Exkluzivní partneři v Chotěšově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme prodej dobře dispozičně řešeného bytu 2+1 o užitné ploše 77,63 m2 (z toho lodžie 2,5 m2, sklep 4 m2), který se nachází v 2. NP cihlového domu bez výtahu v Nové ulici v Chotěšově, okres Plzeň-jih. Cihlový bytový dům se 13 byty z roku 2000 stojící na vlastním pozemku. Je situován v hezké, klidné obytné zóně nedaleko centra obce a splňuje tak požadavky na moderní a bezpečné bydlení. Z přední strany domu je příjezdová komunikace pro majitele bytů z této lokality, ve vnitrobloku je místo pro zeleň. Parkování je možné u domu nebo v přilehlých ulicích.
Samotný byt je půdorysem atypický, středový, velice teplý, s nízkými náklady na topení. K dalším jeho přednostem bytu patří dostatek světla a lodžie. Oproti původnímu půdorysu došlo v bytě ještě k malé úpravě, kdy byla posunuta příčka u kuchyně, která se tím zvětšila, toaleta s koupelnou byla spojena a o vniklý prostor byla rozšířena komora. Do bytu vcházíme přes prostornou předsíň, ze které je vchod do komory s oknem (možno využít i jakou malou pracovnu, dětský pokojík či šatnu) a do koupelny vybavené vanou, umyvadlem se skříňkou, zrcadlem, závěsnou skříňkou, policemi a topným žebříkem. Je zde také vyzděný prostor pro toaletu. Obklady a dlažba jsou v neutrálních tónech béžové s akcentem modrých skříněk a polic. Na chodbu navazuje otevřený prostor kuchyně se dvěma okny, je zde osazena typizovaná kuchyňská linka značky Jitona, plynový sporák s elektrickou troubou, digestoř a prostorná skříň, sloužící k uchování potravin. Za kuchyní je umístěna ložnice, orientovaná na východ. Poslední místností v bytě je z chodby přístupný, velkoryse řešený obývací pokoj s dřevěnými, posuvnými, kazetovými dveřmi, který je orientován na jih. Téměř přes celou stěnu je umístěno francouzské okno s výstupem na lodžii, a výhledem do vzrostlé zeleně vnitrobloku. Podlahovou krytinu v kuchyni a komoře tvoří kaučukové lino, v předsíni a obývacím pokoji je položena plovoucí podlaha.
Ohřev vody a topení zajišťuje plynový kotel Protherm (ca 6 let starý), okna jsou plastová. Voda a kanalizace je městská. V domě je společná satelitní anténa, v bytě je zaveden internet. K bytu náleží sklepní kóje. Energetická třída domu B, velmi úsporná.
Veškerá občanská vybavenost v obci. Výhodou je výborná dojezdová vzdálenost do Plzně (20 km), blízkost sjezdu na D5 Praha–Rozvadov nebo silniční spojení Plzeň–Domažlice–Folmava. To umožňuje rychlé spojení autem nebo hromadnou dopravou (vlakem, autobusem). V lokalitě je dostatek pracovních příležitostí. Chloubou Chotěšova je místní klášter a jeho zahrada. Celoročně je centrem kulturního dění.
Byt je vhodný pro mladý pár, tak manažerský byt nebo i jako investici pro vynikající stav bytu a skutečnost, že provozní náklady bytu jsou cca 5.000,- Kč/měsíc.
Byt je v osobním vlastnictví. Jeho koupi doporučujeme. S financováním vám rádi pomůžeme a zajistíme ten nejvhodnější způsob. Pro více informací a termín prohlídky kontaktujte makléře.

Parametry bytu

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
SLEVA 190 000,- Kč při rezervaci do 31.5.2024. Do zobrazované ceny již sleva ZAPOČTENA
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Nová, Chotěšov
ID
0064
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
77 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Mgr. Martina Opatrná

Mgr. Martina Opatrná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Chotěšově (okr. Plzeň-jih)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti