Prodej bytu 3+1, Jablonec nad Nisou, Rýnovická, 101 m2

Rýnovická, Jablonec nad Nisou

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Představuji vám exkluzivní nabídku bytu 3+1 s celkovou plochou 127,6 m² (byt, komora, dílna), situovaného ve skvěle dostupné lokalitě Rýnovická v Jablonci nad Nisou. Tento byt se nachází v cihlovém domě s celkovým počtem pouze tří bytových jednotek, což zajišťuje klidné prostředí, ideální pro váš nový domov.

Byt je podkrovní, což mu dodává jedinečný charakter plný světla a prostoru. Dispozice 3+1 je ideální pro rodinu nebo pro ty, kteří potřebují extra prostor pro práci z domova či koníčky. Celková plocha bytu 101,7 m² nabízí dostatek prostoru pro komfortní život.

Byt, do kterého se vstupuje vlastním vchodem, je prostorný a dobře uspořádaný. Po otevření dveří vás přivítá útulná pracovna/šatna, která se nachází v mezipatře. Tato místnost disponuje dostatkem přirozeného světla díky oknu umístěnému na jedné ze stěn. Vestavná skříň poskytuje dostatek úložného prostoru na uložení oblečení a dalších věcí.

Po schodech se dostaneme do podkroví, kde se nachází velká hala. Tato místnost je multifunkční a slouží jako společenská místnost, nebo se může stát dětským pokojem, nebo pracovnou. K dispozici je i velký úložný prostor v šikmině. Ve středu bytu se nachází prostorná ložnice.

Dalšími místnostmi v bytě jsou obývací pokoj a kuchyně, které jsou propojeny, což vytváří otevřený a prostorný prostor. Velká koupelna je vybavena rohovou vanou. K dispozici je také samostatná toaleta. Celkově je tento byt prostorný, dobře organizovaný a nabízí ideální kombinaci soukromí a společenských prostor.

V roce cca 2008 prošel byt rekonstrukcí, díky čemuž je v dobrém a udržovaném stavu (dřevěná eurookna, elektřina v mědi, kvalitní kuchyňská linka, koupelna s rohovou vanou). Přestože je potřeba vyměnit koberce a natřít okna, je byt vhodný k nastěhování a nabízí skvělý základ pro realizaci vašich představ o dokonalém domově. K bytu jsou nově udělané také podružné měřáky na elektřinu a vodu, což vám umožní mít plnou kontrolu nad vašimi náklady na bydlení.

Lokalita v Rýnovické ulici v Jablonci nad Nisou je dalším z mnoha plusů této nabídky. Nabízí bydlení s výbornou dostupností do centra města, obchodů, škol, a zároveň blízkost přírody a sportovních aktivit. Ať už jste milovníkem turistiky, cyklistiky nebo zimních sportů, vše máte na dosah ruky.

K bytu je zajištěné parkování formou pronájmu garáže, nebo je možnost pronajmout i další parkovací stání. Parkování zdarma je k dispozici v okolních ulicích.

Neváhejte a domluvte si prohlídku, abyste na vlastní oči viděli, co všechno tento byt nabízí. Těším se na vaši návštěvu a jsem připravena odpovědět na veškeré vaše dotazy.

Parametry bytu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Rýnovická, Jablonec nad Nisou
ID
420240040
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
131 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
101 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo eDO reality

eDO reality

Na Pankráci 322/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Anežka Bauerová

Anežka Bauerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Jablonci nad Nisou?

Podobné nemovitosti