Prodej obchodního prostoru, Praha - Nusle, Ctiradova, 82 m2

Ctiradova, Praha 4 - Nusle

7 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 265 Kč /za měsíc

(Cena vč. ceny právních a realitních služeb.)

Exkluzivní partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Vážení klienti, ve výhradním zastoupení majitele, si vám dovolujeme nabídnout jedinečnou příležitost získat velkorysý komerční prostor ve Ctiradově ulici, v pražských Nuslích. Tato komerční jednotka se nachází na rohu činžovního domu na křižovatce ulic Ctiradova a Na Zámecké, přímo mezi stanicemi MHD Otakarova a náměstí Bratří Synků.

Komerční prostor má podlahovou plochu 82 m2. Hlavní místnost, ze které by byla např. krásná prodejna, má užitnou plochu 43 m2 doplňuje druhá místnost, využitelná např. jako velká kancelář, o užitné ploše 21,5 m2. Zázemí celého prostoru doplňuje koupelna (2,5 m2) s vanou, samostatná toaleta (1,4 m2) a předsíň (cca 6 m2), resp. kuchyňka, do které se vchází dveřmi z interiéru domu nebo z provozovny. Hlavní vchod pro zákazníky z ulice je přímo na rohu domu, vybavený mříží. Dříve byl prostor využíván jako zastavárna a ještě před tím jako zlatnictví.
Ke komerčnímu prostoru náleží také sklepní prostor o podlahové ploše 22 m2. Sklep je přístupný pouze přímo z hlavní místnosti provozovny.

V lokalitě Nuslí se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně restaurací, kaváren a parků (Havlíčkovy sady 350 m, park Folimanka 900 m).

Doprava: U domu se nachází tramvajové zastávky – Otakarovo náměstí a náměstí Bratří Synků, v docházkové vzdálenosti 7 minut vlakové nádraží Vršovice.
Obrovské zhodnocení a zatraktivnění tohoto místa zvedne zprovoznění stanice metra trasy „D“ přímo na náměstí Bratří Synků, podle plánu DPP v roce 2029.

Tento komerční prostor je ideální pro podnikání, a také jako investiční příležitost v širším centru Prahy. Rádi vám zajistíme i rekonstrukci tohoto prostoru podle Vašich představ.

Součástí naší nabídky je kompletní servis, tedy právní služby a zajištění všech potřebných dokumentů, přepis na katastru nemovitostí, pomoc se zajištěním financování, pojištění nemovitosti i domácnosti, přepisy energií.

Bližší informace Vám rád sdělím na osobní prohlídce tohoto prostoru.

Neváhejte mě kontaktovat.

Váš makléř, Petr Hromas Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N103721.

Parametry nemovitosti

Cena
7 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena vč. ceny právních a realitních služeb.
Aktualizováno
13. 2. 2024
Adresa
Ctiradova, Praha 4 - Nusle
ID
N103721
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
82 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Hromas STYLE

Petr Hromas STYLE

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Praze 4?

Podobné nemovitosti