Prodej vily, Quartu Sant'Elena, Itálie, 150 m2

Quartu Sant'Elena, Itálie

24 507 450 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k domu

V prestižní rezidenční čtvrti Margine Rosso v Quartu Sant'Elena, pouze kousek od Cagliari, vám představujeme novou vilu Blue Wave 53.

Projekt se nachází v zelené a zcela klidné oblasti, kde si lze užít naprostý odpočinek s nádherným výhledem na moře a obdivovat neuvěřitelné západy slunce.

Moderní a elegantní design vily, její prostornost a strategická poloha činí z tohoto řešení bydlení ideální volbu pro ty, kteří si chtějí užívat maximálního soukromí a zároveň mít snadný přístup k obchodním a dopravním službám města.

Velká a prostorná vila má následující strukturu ve dvou podlažích:

V přízemí se nachází prostorná ložnice s vlastní koupelnou a šatnou, ideální pro odpočinek po dlouhém dni. Obývací část je moderní, s plně vybavenou kuchyní pro vaše gurmánské pokrmy a obývacím prostorem pro odpočinek s přáteli a další koupelnou.

První patro je kompletně věnováno spací části se 3 ložnicemi a 2 vlastními koupelnami, abyste mohli kdykoli během roku ubytovat přátele a rodinu.

Každé patro zdobí prostorné verandy s výhledem do nádherné zahrady se zapuštěným bazénem obklopujícím celou vilu.

Blízkost pláže, centra města a všech obchodních a dopravních služeb činí z vily ideální místo, kde si můžete naplno užít vše, co nabízí nádherné město Cagliari: historii, kulturu a tradice, s úchvatným pobřežím a plážemi snů.

energetická třída A1

Projekt Blue Wave nabízí tří vily v cenovém rozpětí od 990.000 eur do 1.284.000 eur.

Náš obchodní partner také nabízí balíčky silver, gold a platinum pro vybavení nemovitosti.

Parametry domu

Cena
24 507 450 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Quartu Sant'Elena, Itálie
ID
F11276
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
700 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Adam Bell

Adam Bell

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti