Pronájem ubytování, Mikulov, 250 m2

Mikulov

5 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(uvedená cena je za jedno lůžko)

Exkluzivní partneři v Mikulově

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu rodinný dům zrekonstruovaný a uzpůsobený pro ubytování - vhodné pro pracovní skupiny, pracovní agentury, ubytování zaměstnanců a pracovních skupin.
Dům se pronajímá jako celek ale je možná domluva postupného nájemného dle obsazenosti nebo pro na sobě nezávislé skupiny od 5ti lidí, případně pronájem jednotlivých pater.

Dům se nachází v obci Březí u Mikulova, cca 100m od vlakové stanice odkud jezdí vlak každou hodinu do Mikulova (jedna zastávka). Kapacita 22 až 27 lůžek. Dům je stavebně rozdělen na 2 patra, přičemž každé patro má svůj samostatný vchod.

V prvním patře je 6 neprůchozích pokojů s maximální kapacitou 16 lůžek, 3x wc, 3x sprcha, 3x umyvadlo.

Ve druhém patře jsou 4 neprůchozí pokoje s maximální kapacitou 11 lůžek, 2x wc, 2x sprcha, 2x umyvadlo.

Každý pokoj je vybaven postelemi s matrací a lůžkovinami, šatní skříní, stolkem s židlemi, malou lednicí - další zařízení je možno zajistit dle domluvy. V každém patře je plně vybavená kuchyně (trouba, mikrovlnka, sporák, nádobí, pračka,...). V domě je zaveden internet. Cena za lůžko 5000,-Kč včetně energií. Požadována je jedna měsíční kauce. Domy jsou ve vlastnictví rk, nájemník nehradí provizi.

Parametry nemovitosti

Cena
5 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
uvedená cena je za jedno lůžko
Aktualizováno
8. 2. 2024
Adresa
Mikulov
ID
00360
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adam Stuchlík

Adam Stuchlík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu ubytování v Mikulově (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti