Prodej pozemku pro bydlení, Lhenice, 1500 m2

Lhenice

1 635 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 792 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Lhenicích

Informace k pozemku

Jedinečná a exkluzivní nabídka pozemku k výstavbě RD (1500 m2) v malebné obci Třebanice vzdálené 3km severozápadně od Lhenic. Pozemek je rovinatý, s praktickým umístěním na samém kraji obce a krásným výhledem do údolí na obec Hoříkovice. Pozemek navazuje na stávající plochy v obci určené k bydlení v RD. Parcelu je také možné dopravně napojit ze silnice II. třídy. Z hlediska výstavby je to jedna s posledních příležitostí stavby v této nádherné lokalitě, kde se odedávna pěstuje ovoce a je známa svými rozsáhlými třešňovými a jabloňovými sady a která je po právu zvaná jako zahrada jižních Čech.
Okolí obce lze charakterizovat jako neznečistěné životní prostředí, rovinatá krajina s rybníky, lesy, ovocnářstvím a také turistickým vyžitím.
Možnost připojení pozemku na el. vedení, v obci zatím není vybudovaná kanalizace, odpad bude muset být řešen vlastní ČOV, septikem či jímkou a voda vrtem..
Veškerá občanská vybavenost v 3 km vzdáleném městečku Lhenice.
Potřebujete-li více informací nebo domluvit si prohlídku, neváhejte nás kontaktovat.
Koupi lze financovat hypotečním úvěrem či stavebním spořením, se vším Vám rádi pomůžeme.

Parametry pozemku

Cena
1 635 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Lhenice
ID
8974pz24
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1500 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEMO reality, s.r.o.

Kostelní náměstí 17, Prachatice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Růžena Machartová

Růžena Machartová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Lhenicích?

Podobné nemovitosti