Prodej výrobních prostor, Štětí, Cihelná, 1530 m2 (ID: 1813671)

Cihelná, Štětí

20 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 95 314 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Exkluzivní partneři v Štětí

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Poznámka: Areál může být také prodán formou prodeje 100% podílů na společnosti, která areál vlastní a provozuje, a to i se strojním a technologickým vybavením za celkovou sníženou cenu 18,0 mil. Kč.

Prodáme samostatný areál zahrnující tři průmyslové haly a venkovní zpevněné pozemky užívané pro manipulaci, parkování a venkovní skladování. Areál je dlouhodobě užíván pro zámečnickou výrobu a lakování.

Areál je oplocený, uzavíratelný a v plně funkčním stavu (stále provozován).

Hala č. 1: Vytápěný, přízemní, nepodsklepený halový objekt o zastavěné ploše 464 m2 a půdorysných rozměrech 43,8 x 10,6 m. Součástí objektu je vestavba administrativního a sociálního zázemí (denní místnost, šatna, umyvárna se sprchami a WC). Konstrukce haly ocelová, obezděná pórobetonovými tvárnicemi tl. 400 mm; střecha zateplena izolačním sendvičovým systémem (2x trapézový plech s vloženou minerální vatou tl. 100 mm); podlahy v dílně jsou betonové s cementovým potěrem. V hale je montážní jáma. Do haly vstup 3 x dvoukřídlými ocelovými vraty o rozměrech 3,5 x 3,5 m. Zámečnická dílna je vybavena stroji, které je možné k nemovitostem dokoupit.

Hala č. 2: Přízemní, nepodsklepený halový objekt o zastavěné ploše 616 m2 a půdorysných rozměrech 40,0 x 15,4 m. Konstrukce haly je ocelová, obvodové stěny zatepleny minerální vatou tl. 100 mm, zevnitř OSB desky; střecha zateplena izolačním sendvičovým systémem (2x trapézový plech s vloženou minerální vatou); podlaha betonová s cementovým potěrem. Do haly vstup 2 x posuvnými ocelovými vraty o rozměrech 6,0 x 4,0 m. Instalovány rozvody stlačeného vzduchu z kompresorové stanice.

Hala č. 3: Přízemní, nepodsklepený halový objekt o zastavěné ploše 300 m2 a půdorysných rozměrech 29 x 10,3 m. Konstrukce haly je ocelová, obvodové stěny zatepleny minerální vatou tl. 100 mm, zevnitř OSB desky; střecha zateplena izolačním sendvičovým systémem (2x trapézový plech s vloženou minerální vatou); podlaha betonová s cementovým potěrem. Do haly vstup posuvnými ocelovými vraty o rozměrech 4,8 x 4,0 m. Uvnitř je provedena vestavba kompresorovny vybavené kompresorem Champion KSA 45, kondenzační sušičkou ACT 80, separátorem Sepremium 20-JORC a tlakovou nádobou o velikosti 2.000 litrů (vybavení je možné k nemovitostem dokoupit). Instalovány jsou rozvody stlačeného vzduchu z kompresorové stanice.

Mezi halami stojí jednoduché montované ocelové přístřešky o zastavěné ploše cca 150 m2.

Celková výměra areálových pozemků činí 4.568 m2, z toho plocha zastavěná budovami je cca 1.530 m2. Všechny venkovní plochy jsou zpevněné a slouží pro manipulaci, parkování a venkovní skladování.

Inženýrské sítě: elektrická energie: 230/400 V, jištění 3 x 160 A; pitná voda: studna - možno připojit na vodovodní řad; kanalizace: jímka; vytápění: dálkové, vlastní výměníková stanice, ústřední, teplovodní; kamerový systém.

Areál neleží v žádném záplavovém území.

Územní plán: plochy VP – plochy průmyslové výroby a technické infrastruktury.

Parametry nemovitosti

Cena
20 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
7. 2. 2024
Adresa
Cihelná, Štětí
ID
N01058
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1530 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
1530 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

GENERA s.r.o.

GENERA s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Štětí?

Podobné nemovitosti