Prodej bytu 2+1, Ústí nad Labem, Muchova, 64 m2

Muchova, Ústí nad Labem - Severní Terasa

1 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 007 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Dovoluji si Vám nabídnout byt 2+1/L DV, který se nachází v 6. patře revitalizovaného panelového domu ve výborné ústecké lokalitě Severní Terasa, ul. Muchova.

Dispozičně se jedná o nejžádanější typ 2+1 s velkorysou podlahovou plochou a lodžií, která je v tomto případě zasklená s hezkým výhledem převážně do zeleně.

Z technického hlediska je byt vhodný spíše k celkové rekonstrukci.

Z pohledu kvality a komfortu bydlení musím vyzdvihnout perfektní občanskou vybavenost, včetně škol, školek či nemocnice kousek od domu. Prakticky před vchodem je pak diskont Billa. Výbornou dostupnost do centra města zajišťuje MHD se stanicí vzdálenou cca minutu chůze od vchodu.

Tato nemovitost je ideálním řešením pro všechny, kdo pro sebe hledají klidné bydlení. To zde do značné míry zaštiťuje příkladně vedené bytové družstvo, které zde také dokázalo realizovat zcela nadstandardní energetická opatření, které zajistily objektu výjimečnou třídu B – Velmi úsporná.

Budu se těšit na setkání s Vámi

Parametry bytu

Cena
1 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Muchova, Ústí nad Labem - Severní Terasa
ID
522
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
64 m2
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Marek Filipovský - certifikovaný obchodník s nemovitostmi

Marek Filipovský - certifikovaný obchodník s nemovitostmi

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti