Prodej bytu 4+1, Beroun - Beroun-Závodí, Škroupova, 89 m2 (ID: 1809836)

Škroupova, Beroun-Závodí

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Berouně

Podlahy

Úklidové služby

Informace k bytu

Reality 11 Vám zprostředkují koupi bytové jednotky 4+1 s balkonem a zahradou v novostavbě vilového domu ve vyhledávané části Berouna. Byt zaujímá vždy celé jedno podlaží.

Byt ve vysokém standardu byl nedávno zkolaudován a zapsán na katastru nemovitostí, čeká se pouze na potvrzení standardu, který může kupující ovlivnit. V bytě najdeme okna s izolačními trojskly, klimatizaci, podlahové vytápění a především překrásný jižní výhled. K bytu náleží samostatně oplocený pozemek o výměře 115 m² se zavedenou elektřinou a dvě parkovací místa v uzavřeném dvoře.

V sousedství budovy je základní i mateřská škola, obchod, restaurace, nemocnice. Hlavní berounské náměstí je několik minut chůze vzdálené. Této části Berouna se netýká dopravní špička a umožňuje bezproblémové napojení na dálnici D5. Obě berounská vlaková nádraží jsou pěšky dostupná. Pro milovníky přírody je třeba uvést, že nedaleko vede cyklostezka "po stopách českých králů" směr Alkatras a Srbsko nebo Nižbor. Rybáři ocení blízkost řeky, která se ale ani při největších povodních v roce 2002 k domu nepřiblížila. Sportovci můžou využít blízké fotbalové hřiště, nedaleký Aquapark, tenisové kurty a zimní stadion, nebo celou škálu sportovního vyžití v Berouně, včetně známého golfového hřiště.

Už se těšíme na Váš zájem a věříme, že Vám pomůžeme splnit sen o bydlení v luxusním bytě v Berouně.

Na vyžádání zašleme virtuální prohlídku ukázkového bytu.

Pro klienti jsme připraveni zajistit financování za nejvýhodnějších podmínek, případně bez prokazování příjmů. Ev. číslo: 26130.

Parametry bytu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 3. 2024
Adresa
Škroupova, Beroun-Závodí
ID
26130
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
89 m2
Patro
3. z 3
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
89 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality 11

Reality 11

Svornosti 985/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Pavel Vališ

Pavel Vališ

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Berouně?

Podobné nemovitosti