Prodej bytu 2+kk, Praha - Černý Most, Bryksova, 53 m2 (ID: 1806697)

Bryksova, Praha - Černý Most, Praha 9

6 199 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 543 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Exkluzivní partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Moderní nízkoenergetický byt 2+kk ihned k nastěhování s jedinečným výhledem na park a golfové hřiště v sousedství. Prosluněný a důmyslně řešený byt se nachází v 5 podlažním bytovém domě s výtahem v rezidenčním komplexu GREENSIDE - Praha Černý Most. Jedná se o poslední krajový bytový dům v lokalitě, který je umístěn již na konci celé zástavby a přímo navazuje na zelené parkové plochy a výhled z bytu a balkon jsou již situovány do zeleně.

K bytu náleží venkovní parkovací stání v hodnotě 400.000 Kč a skladovací kóje v hodnotě 100.000 Kč - není zahrnuto v uvedené ceně bytu. Nadstandardní vybavení interiéru v hodnotě 70.000 Kč je již v základním provedení bytu.

Financování nejvýhodnější hypotékou Vám zajistíme zdarma. Ihned k nastěhování.

Využijte možnost koupit jeden z posledních bytů v exkluzivním projektu Greenside a objednejte se na prohlídku bytu na stránce greenside.cz.

GREENSIDE Praha - Černý Most je unikátní projekt kombinující komfortní život v přírodě s kompletním zázemím občanské vybavenosti v okolí. V sousedství přírodního parku Čihadla se nacházejí turisticky atraktivní místa, lesy, rybníky, sportovní areál, cyklostezky či golfový resort.

V blízkosti naleznete také nákupní Centrum Černý Most, Obchodní dům Ikea, zdravotnická zařízení, školy a hřiště.
Skvělá dopravní dostupnost (metro „B“ jen 5 minut chůze).

Více informací o bytech naleznete na našich webových stránkách www.greenside.cz nebo na videu: https://www.youtube.com/watch?v=wa8l63Acrog&t=1s

*podlahová plocha je uvedena dle nařízení vlády 366/2013 Sb.

Parametry bytu

Cena
6 199 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Bryksova, Praha - Černý Most, Praha 9
ID
01295
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
49 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
53 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Ing. Adriana Čarnecká

Ing. Adriana Čarnecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti