Prodej bytu 3+1, Dobřany, F. X. Nohy, 72 m2

F. X. Nohy, Dobřany

3 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 633 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Exkluzivní partneři v Dobřanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt pro rodinné bydlení před rekonstrukcí, který se nachází na adrese Ulice F. X. Nohy Č. p. 964, v obci Dobřany u Plzně. Tento byt o velikosti 3 + 1 je v osobním vlastnictví, lze jej tedy financovat hypotečním úvěrem.

Celková podlahová plocha bytu činí 73m², s užitnou plochou 78m². Byt se nachází ve druhém patře sedmipodlažního objektu. K bytu náleží lodžie a sklepní kóje. V současné době je nemovitost před rekonstrukcí, což vám dává příležitost přizpůsobit si ji podle svých představ a potřeb.

Jestliže hledáte bezpečné a rodinné prostředí pro svou rodinu, tato nemovitost je ideální volbou. V blízkosti se nachází školy, parky a další atrakce pro děti, což zajišťuje pohodlný a zábavný život pro vaše nejmenší.

Pokud vás tato nemovitost zaujala a máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu, abychom vám pomohli najít ideální domov pro vaši rodinu.

Parametry bytu

Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
4. 3. 2024
Adresa
F. X. Nohy, Dobřany
ID
0258-NP00801
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
78 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
72 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Miramar

Bělohorská 1397/36, Praha 6

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Trang Nguyen, MBA

Trang Nguyen, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Dobřanech (okr. Plzeň-jih)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti