Prodej bytu 1+kk, Hranice, Jiřího z Poděbrad, 34 m2

Jiřího z Poděbrad, Hranice

2 480 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 819 Kč /za měsíc

(Neplatíte provizi. Cena uvedena včetně DPH.)

Exkluzivní partneři v Hranicích

Informace k bytu

Hezky řešený byt o uspořádání 1+kk, s vlastní velkou terasou, je umístěn ve 2. nadzemním podlaží nově zkolaudovaného bytového domu na nároží ulic Jaselská a Jiřího z Poděbrad v Hranicích. Je součástí bytového projektu Rezidence Jaselská, ve kterém vzniklo 70 bytů, a také garážová stání i samostatné garáže. Nabízený byt má užitnou plochu 34 m2 a k tomu navíc terasu o ploše 22 m2. Pokoj s kuchyňským koutem zaujímá plochu 26 m2 a je orientován jihozápadním směrem. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a toaletou. Šikovně je uspořádána předsíň, kam se pohodlně vejde i velká šatní skříň. Za výhodnou cenu lze přikoupit sklep.
Bytový dům Rezidence Jaselská se nachází na hezkém místě nedaleko centra města. V přízemí domu najdete garáže, garážová stání, sklepy a také centrální plynovou kotelnu. Kolaudace proběhla v lednu 2023.

Parametry bytu

Cena
2 480 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi. Cena uvedena včetně DPH.
Aktualizováno
20. 2. 2024
Adresa
Jiřího z Poděbrad, Hranice
ID
N30968
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
34 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Jiří Brodina

Jiří Brodina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Hranicích (okr. Přerov)?

Podobné nemovitosti