Prodej obchodního prostoru, Sokolov, Sokolovská, 840 m2

Sokolovská

12 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 571 Kč /za měsíc

(bez DPH)

Exkluzivní partneři v Sokolově

Informace k nemovitosti

Společnost Marent Reality nabízí k prodeji tento prvotřídně situovaný objekt v rušné městské části města Sokolov.
Jedná se o komerční objekt o dvou podlažích – jedno podzemní (340m²) a jedno nadzemní (vyvýšené přízemí, 500m²) o celkové souhrnné ploše 840m². Vyvýšené přízemí objektu je ideálním místem pro zřízení vlastní prodejny např. potravin, oblečení či jiného druhu zboží. Suterén je pak zkolaudován na provozování baru, diskotéky či herny.
Vyvýšené přízemí je v současné době využíváno jako zaběhlá prodejna koberců. Prostor se skládá z hlavní prodejní plochy vč. prosklené kanceláře pro personál, dále pak sociálního zázemí pro zaměstnance vč. sprchy, šatna, sklad či kancelář. Prodejna má
2 vlastní vstupy – hlavní vstup pro zákazníky přímo z parkoviště a druhý z druhé strany objektu, který je bezbariérový. Obě podlaží v objektu jsou propojená výtahem a také schodištěm.
Suterén je schválený pro provozování baru, diskotéky či herny. Jako další zde můžete zřídit fitness, solárium, sklad či volnočasové centrum apod.. Prostor se skládá z hlavního sálu, sociálního zázemí pro zákazníky, sociálního zázemí pro zaměstnance vč. sprchy, skladu, kanceláře, šatny, úklidové a technické místnosti.
Celá budova vč. nabízených prostor prošla generální rekonstrukcí – zateplení
(vč. průkazu energetické náročnosti – C), rozvody ústředního vytápění – plynový kondenzační kotel, sociálního zázemí, nové povrchové úpravy, kvalitní podlahoviny a kompletní renovace vnitřních prostor. Rozvody elektřiny 230V i 380V jsou samozřejmostí stejně tak jako komplexní zabezpečovací systém budovy, napojení na městský vodovodní řád, kanalizaci a také plynovod.
Přístup do celého objektu je řešen jako bezbariérový. Před objektem se nachází rozlehlé parkoviště a přímo před budovou se také nachází zastávka městské autobusové dopravy.
Neváhejte kontaktovat našeho vedoucího správy, který Vám poskytne veškeré informace a zajistí prohlídku nemovitosti. Mimo tuto nabídku pro Vás máme připraveny i jiné zajímavé nemovitosti, podobného druhu.

Parametry nemovitosti

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
bez DPH
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Sokolovská
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
840 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Bc. Roman Štěrba, DiS.

Bc. Roman Štěrba, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Sokolově?

Podobné nemovitosti