Pronájem obchodního prostoru, Cheb, 2435 m2 (ID: 1805276)

Cheb

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Chebu

Informace k nemovitosti

Společnost Marent Reality Vám nabízí k dlouhodobému pronájmu tento průmyslový areál na výborném strategickém místě přímo na dálničním sjezdu č.169 rychlostní silnice R6 ve městě Cheb. Areál je ve výborném technickém stavu.
Areál se skládá z průmyslové haly o výměře 2 435 m² a venkovních zpevněných ploch vč. zeleně o celkové výměře 5 097 m². Celková plocha nabízeného areálu je 7 532 m². Objekt je kompletně napojen na inženýrské sítě – voda, kanalizace, plyn a elektřina. Elektřina i plyn ve vysoké kapacitě (STL a trafo). Halu je možné využít na výrobu, sklad či prodejnu. Jedná se o multifukční objekt.
Hala je ve výborném technickém stavu a plně provozuschopná. Je rozdělena na několik částí – hlavní hala, kanceláře, sociální zázemí, technická místnost, denní místnost a šatny. Uvnitř objektu se nachází kompletní rozvody elektřiny, EZS, vody, topení, osvětlení, stlačeného vzduchu a také vysoce výkonné vzduchotechniky. V zadní části haly nalezneme také
3 zastřešené nakládací rampy pro kamiony. Výborná dostupnost pro veškeré dopravní prostředky a manipulační techniku. Halu je kompletně objízdná. Všechny plochy v areálu jsou zpevněny – asfaltové či dlážděné povrchy. Před halu se mimo jiné nachází také parkoviště opatřené automatickou závorou. Dle domluvy také možnost rozšíření haly o dalších 1 250 m². V rámci nájemního vztahu pro Vás připravíme prostory na míru Vašim požadavků.
Jsme výhradní majitelé celého objektu. Mimo tuto nabídku pro Vás máme připraveny i další průmyslové objekty. Vždy pro Vás najdeme rychlé a kvalitní řešení. Více informací Vám rád poskytneme náš vedoucí správy nemovitostí.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Cheb
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
2435 m2
Typ objektu
Přízemní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Roman Štěrba, DiS.

Bc. Roman Štěrba, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Chebu?

Podobné nemovitosti