Prodej činžovního domu, Stránka, 350 m2

Stránka

4 556 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 713 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Stránce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji cihlový bytový dům, který se nachází v obci Stránka na hranici CHKO Kokořínsko. Dům zahrnuje čtyři byty různých velikostí: 2+kk o velikosti 48 m2, 3+1 o velikosti 91 m2, 1+1 o velikosti 45 m2 a jeden byt o velikosti 54 m2. Nemovitost je před rekonstrukcí a nabízí tak možnost úprav dle vlastních představ. Dva byty byly do nedávna obydlené a každý z bytů má samostatné vytápění kamny na tuhá paliva. Vodovod je řešen připojením k obecnímu vodovodu a odpadové vody jsou svedeny do septiku.

Přilehlý pozemek má rozlohu přibližně 1734 m2 a je mírně svažitý směrem na jih, což z oken domu i z pozemku poskytuje krásný výhled na obec a okolní zeleň. Vzhledem k poloze v CHKO je toto místo ideální kombinací klidné přírody a dobře dostupné infrastruktury, s Mšenem vzdáleným 5 minut jízdy autem, Mělníkem 20 minut a Prahou 45 minut.

Dům je možné financovat hypotékou, a v tomto směru vám rádi poskytneme potřebnou asistenci a poradenství. Pro další informace nebo pokud máte zájem o prohlídku, neváhejte mne kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
4 556 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Stránka
ID
00391
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
350 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Lukáš Chlouba

Lukáš Chlouba

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Stránce?