Prodej bytu 4+1, Altea, Španělsko, 150 m2

Altea, Španělsko

9 512 370 Kč /za nemovitost

(+ 10% daň z převodu nemovitosti)

Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Splňte si svůj sen a pořiďte si vlastní nemovitost ve slunném Španělsku. Nabízíme na prodej prostorný byt 4+1 s podlahovou plochou 150 m² ve 3.NP rezidence Jardines de Altea Hills.

Umístění ve svahu klidné lokality na okraji přímořského města Altea, v provincii Alicante dává nemovitosti nádherný výhled na moře a okolní krajinu.
Byt se skládá ze tří ložnic, obývacího pokoje, samostatné kuchyně, dvou koupelen s vanou. Obývací pokoj a jedna z ložnic mají vstup na velkou terasu, která přímo vybízí k příjemnému posezení a vychutnávání okolní úžasné scenérie. Byt je kompletně zařízen kvalitním nábytkem a spotřebiči a je tedy vhodný k okamžitému užívání. V ceně je zahrnuto i parkovací stání a sklep. Obyvatelé rezidence mohou také využívat společný bazén v krásné zahradě areálu.


Lokalita rezidence nabízí skvělé strategické umístění. Pouhých 10 min. jízdy autem směrem na jih vás zavede na písečné pláže, opačným směrem se v okolních kopcích otevírají nesčetné možnosti pro milovníky přírody a turistiky. I příznivci dalších outdoorových aktivit si jistě přijdou na své: plachtění, potápění, rybaření, windsurfing či jízda na kajaku jsou další činnosti, kterých se zde mohou vyznavači aktivního životního stylu do sytosti nabažit.

Altea, některými nazývána „Santoriny Španělska“, je tradiční španělské město, které v poslední době zažívá rozmach díky skvělé gastronomii a malebnému starému městu s katedrálou. Skýtá širokou škálu služeb, jako jsou restaurace, obchody, kino, divadlo, zdravotní středisko, mezinárodní škola AIS a další. Na letiště v Alicante se dostanete za 50 min. jízdy autem.

Název Altea pochází z řeckého Althaia, což v překladu znamená „léčím“. Nechte se i Vy vyléčit od stresu pulzujících středoevropských metropolí a najděte zde své vysněné místo plné pohody, slunce a přírody. Na nic nečekejte a ozvěte se nám, rádi Vám zorganizujeme prohlídku této nemovitosti včetně poznávací projížďky po okolí.

Parametry bytu

Cena
9 512 370 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
+ 10% daň z převodu nemovitosti
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Altea, Španělsko
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
150 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Inna Zhulina

Na Maninách 1620/6, Praha 7 - Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Inna Kellerová

Inna Kellerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1?

Podobné nemovitosti