Prodej vily, Polop, Španělsko, 145 m2

Polop, Španělsko

14 847 350 Kč /za nemovitost

(+ 10% daň z převodu nemovitosti)

Exkluzivní partneři

Informace k domu

Dopřejte si svůj vlastní kousek ráje – nabízíme na prodej moderní vilu ve Španělsku s výhledem na hory a vlastním bazénem.

Tato jedinečná nemovitost ve městě Polop v provincii Alicante je zasazená v klidné oáze pozemku o rozloze 500 m² a dokonale propojuje eleganci s pohodlím. Obytná plocha 145 m² s dispozicí 4+kk poskytuje dostatek prostoru ať už pro komfortní celoroční bydlení či jako vysněné útočiště po dobu středoevropských chladných měsíců.

Hned po vstupu do domu zaujme prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní, ze kterého se vchází skrze navazující pergolu na zahradu osazenou palmami a ovocnými stromky. Zde láká k osvěžující koupeli nově vybudovaný bazén se slanou vodou o velikosti 8 x 4 m. V přízemí se dále nachází ložnice a koupelna. V patře naleznete další ložnici, pracovnu, dvě koupelny a velikou terasu, odkud si můžete užívat úchvatné výhledy na okolní hory. Dům je kompletně zařízen kvalitním stylovým nábytkem a všemi potřebnými spotřebiči. Efektivní chlazení a vytápění zajišťuje aerotermální systém.

Parkovací stání je na pozemku vedle domovních dveří a jeho zastřešení je pokryto solárními panely pro výrobu vlastní elektrické energie. Okna vily jsou osazena venkovními elektronickými žaluziemi. Zahrada má automatické zavlažování a osvětlení.

Obec Polop nabízí nejen klidné prostředí, ale je také strategicky umístěná. Za pouhých 17 minut jízdy autem směrem na jih, Vás přivítají písečné pláže Benidormu, zatímco od jihozápadu po severovýchod jste obklopeni výhledy na okouzlující přírodní scenérie okolních hor. To ocení hlavně milovníci turistiky, vyznavače adrenalinových aktivit zase jistě potěší nedaleká Vía Ferrata del Ponoig. Vila leží jen pár minut od centra Polopu, mezinárodní školy Elian a nákupního centra La Marina. Dobré napojení na dálnici, do Alicante cca 45 min. jízdy autem.

Láká vás trávit nezapomenutelné chvíle v celoročně příjemném podnebí na tomto jedinečném místě obklopeném přírodou? Obraťte se na nás a přesvědčte se osobně o výhodách této nemovitosti.

Parametry domu

Cena
14 847 350 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
+ 10% daň z převodu nemovitosti
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Polop, Španělsko
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
145 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
500 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Inna Zhulina

Na Maninách 1620/6, Praha 7 - Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Inna Kellerová

Inna Kellerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti