Prodej kanceláře, Praha - Smíchov, 650 m2

Praha 5 - Smíchov

65 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 309 771 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení (ostatní inzerce jiných RK jsou neplatné) nabízíme k prodeji unikátní nemovitost v Praze 5 - Smíchov s bohatou vnější i vnitřní dekorací a historií, které sahá až do dob rané secese. Stavba zámečku baronky Ringhofferové je mistrovským dílem architekta Osvalda Polívky, k jehož práci patří například Topičův dům, všechny interiéry Obecního domu a mnoho dalších významných architektonických děl z přelomu 19. a 20. století.

Vila několikrát prošla rekonstrukcí, ta poslední v roce 2007 byla velmi rozsáhlá.
Nemovitost stojí na pozemku o velikosti 728 m2, z toho plocha zastavěná vilou činí 287 m2 a na 57 m2 leží samostatná stavba (garáž, strojovna VZT, skládek). Na pozemku je možné parkování dalších automobilů.

Vila se skládá z:
1.PP ( 109,35 m2) - technické zázemí s kotlem, zbylý prostor může sloužit jako sklad nebo je možné využití jako dílna, fitness či vinotéka.
1.NP (186 m2) - zde se nachází recepce, 5 velkých kanceláří, čajová kuchyňka, technická místnost, 2x WC, serverovna.
2.NP( 196,6 m2) - 5 kanceláří, z toho jedna hlavní velká reprezentativní místnost o světlé výšce stropu bezmála pěti metrů, dále čajová kuchyňka, šatna, 2 x WC
1.NP a 2.NP jsou propojené širokým dřevěným schodištěm.
3.NP (154,77 m2) - podkroví, byt 3+kk (přístupné po točitém schodišti z přízemí a po přímém schodišti z komory prvního patra), dvě koupelny s WC. Tento prostor samozřejmě může sloužit k dalším administrativním a kancelářským účelům.

Na podlahách jsou dřevěné parkety, v hale a zádveří je terazzo s černým okrajem, v koupelnách a WC keramická dlažba. Okna a interiérové dveře jsou dřevěné. Vytápění zajišťuje vlastní plynový kotel, radiátory jsou umístěny v okenních výklencích a jsou kryty kovovými mřížkami. S ohledem na umístění objektu v oblasti s velmi intenzivní dopravou, je vila vybavena větracím zařízením doplněným o čtyřtrubkové cirkulační fan-coily, jimiž jsou prostory vytápěny a chlazeny. Střecha je krytá dvojitou krytinou z pálených tašek.

Celá nemovitost je vybavena kvalitním kancléřským a bytovým nábytkem. Zabezpečena EPS a bezpečnostním systémem - alarm.

Vhodná pro využití jako reprezentativní sídlo společnosti, klinika, ambasáda a podobně. Ideální pro zájemce, kteří ocení unikátní volně stojící nemovitost s dostatkem prostoru a bezkonkurenční polohou přímo na smíchovském Andělu.

Parametry nemovitosti

Cena
65 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Praha 5 - Smíchov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
650 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Inna Zhulina

Na Maninách 1620/6, Praha 7 - Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Inna Kellerová

Inna Kellerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Praze 5?

Podobné nemovitosti