Prodej obchodního prostoru, Praha - Žižkov, Kostnické náměstí, 180 m2

Kostnické náměstí, Praha 3 - Žižkov

16 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 77 204 Kč /za měsíc

(Cena vč. provize a kompletního právního servisu.)

Exkluzivní partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Prodej lukrativních a zrekonstruovaných obchodních prostor (kanceláří) se vstupem z ulice o celkové ploše 180 m², z toho 52,92 m² v suterénu (1. PP) a 127,16 m² v přízemí (1.NP) cihlového činžovního domu umístěného na žádaném Kostnickém náměstí u Žižkovského divadla Járy Cimrmana, Praha 3.

Nemovitost je vhodná pro stavební firmu (zázemí), eshop (velký sklad), advokáta, účetní nebo daňovou kancelář (velká spisovna), realitní a konzultační služby, ordinaci lékaře apod.

Dispozice - přízemí: kancelář (36,63 m²), kancelář (24,21 m²), kancelář (8,76 m²), průjezd (18,93 m²), sklad - možno upravit jako kancelář (26,91 m²), kuchyňka (6,17 m²), zázemí + 2 toalety (5,55 m²).

Dispozice - suterén: nově zrekonstruovaný sklad (52,92 m²) - nové omítky štuky, hydroizolace, nyní probíhá instalace aktivní vzduchotechniky a celý prostor bude dokončen včetně výmalby, vytápění a finální podlahy. Je možné na přání klienta rozmístit zásuvky a závěsné osvětlení v industriálním stylu. Suterén je možno po dohodě rozšířit a přikoupit ještě dalších sousedících 60-70 m2 pro skladování.

Komerční prostory jsou v současné době kompletně vybavené nábytkem (sezení pro klienty, pracovní stoly a židle, skříně, aj.), ale mohou být předané prázdné. Zabezpečovací zařízení s možností napojení na PCO, plynový kotel, internet.

Výborná dopravní dostupnost, v blízkosti tram Husinecká (2 min), bus U Památníku (2 min). Doporučujeme, bližší info v RK.

Parametry nemovitosti

Cena
16 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena vč. provize a kompletního právního servisu.
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Kostnické náměstí, Praha 3 - Žižkov
ID
0749
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jakub Němec

Jakub Němec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Praze 3?

Podobné nemovitosti