Prodej bytu 3+kk, Hradec Králové, Plotišťská, 157 m2

Plotišťská, Hradec Králové - Věkoše

18 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 86 736 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Hradci Králové

Informace k bytu

Mimořádná příležitost bydlení v nadčasově moderní novostavbě nízkoenergetického samostatného rodinného domu, krátkou procházkou od samého centra Hradce Králové.

Architektonicky vyladěná dispozice, maximální účelové využití prostoru, nadčasový design, přímé propojení uklidňujícího příjemného interiéru se zahradou, to vše s důrazem na soukromí majitelů tohoto domu.

Velkým bonusem jsou minimální náklady na bydlení díky tepelnému čerpadlu Daikin se systémem vzduch – voda, s možností dům vyhřívat i ochlazovat, řízenému větrání s účinnou rekuperací tepla, zateplení domu i izolačním sklům a nastavitelným venkovním žaluziím.

Dům má vyhřívané podlahy s praktickou přírodní keramickou dlažbou.

Dispozice domu je variabilní, otevřená rodinnému a společenskému žití, s otevíracími prosklenými stěnami do soukromé zahrady:
Vstupní předsíň + velká šatní místnost + prostorný obývací pokoj spojený s jídelnou s praktickým výsuvným jídelním stolem a moderně vybavenou ostrůvkovou kuchyní (s úložnými prostorami pro nádobí a kuchyňské vybavení, chladničkou Liebherr, myčkou nádobí, multifunkční troubou) + spíž na potraviny i pro umístění dalšího mrazáku, vinotéky + ložnice + dětský pokoj (nebo pracovna) + koupelna s velkým sprchovým koutem, umyvadlem i toaletou + technická a úklidová místnost s prádelnou a umyvadlem. Dům má velké úložné prostory pro potřeby celé rodiny.

Venkovní krytá osvětlená terasa s bioklimatickou bezúdržbovou hliníkovou pergolou s naklápěcími lamelami a bočními stínícími roletami, zajišťujícími stín i soukromí pro posezení s rodinou a přáteli na pohodlně polstrované sedací soupravě i pohodovou relaxaci v masážní vířivce pro 2 osoby.

Zahrada je krásná po celý rok, se vzácnými keři a stromky. Oddělená užitková část zahrady s ovocnými stromy má pro pěstování i skleník, vyvýšené záhony i zahradní domek pro uložení nářadí.

Kryté venkovní stání i pro velké auto nebo motorky a navazující další úložné prostory, vhodné i pro dílnu.

Možnost parkování na vlastním pozemku i pro další auta. Elektricky ovládaná posuvná brána pro vjezd na pozemek.

Dům je zabezpečen bezpečnostním systémem, kamerovým systémem pro příchozí, elektricky ovládanými venkovními bezpečnostními žaluziemi.

Veškeré služby i nákupy v blízkém okolí, centrum města s veškerým kulturním zázemím procházkou, klidné místo v širším centru města, nabízející pocit bydlení v přírodě.

Parametry bytu

Cena
18 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 2. 2024
Adresa
Plotišťská, Hradec Králové - Věkoše
ID
28012024B
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
157 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mauric-Hlušičková Jana

Mauric-Hlušičková Jana

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti