Prodej bytu 2+kk, Primorsko (Приморско), Bulharsko, 75 m2

Primorsko (Приморско), Bulharsko

2 723 050 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout exkluzivní apartmán v první řadě u moře ve městě Primorsko v Bulharsku. Apartmán o ploše 74,76 m2 (včetně společných prostor) je situován přízemí pětipodlažního apartmánového komplexu s celkem 32 apartmány. Nachází se v něm předsíň, obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem, jedna ložnice, koupelna a balkon s výhledem na moře. Resort nabízí majitelům využívání recepce, ostrahy, video kamerového systému, restaurace, wellness a posilovny, odpočinkové zóny s vířivkou na střeše komplexu, dětského hřiště, bazénu a dětského bazénku a podzemního parkoviště. Parkovací místo si lze zakoupit za cenu 15.000 € nebo pronajmout na různá časová období. Roční poplatek za správu a údržbu je ve výši 12 €/m2 celkové plochy apartmánu. Tento apartmánový resort vytváří svou architekturou komfortní a inovativní bydlení v první řadě u moře a jen pár minut od centra města se vší infrastrukturou.

Primorsko je relativně mladé město, které bylo založeno na konci 19. století. Leží asi 22 km jižně od Sozopolu a 50 km jižně od Burgasu. V současné době je to moderní a dynamické město. V letních měsících června a července se zde každoročně koná mezinárodní folklórní festival bohatý na zpěvy, tance a umění. Za návštěvu také stojí akvapark se spoustou tobogánů a brouzdališť, které se o zábavu postarají jak dětem, tak i dospělým. A rozhodně nesmíte vynechat návštěvu místního historického muzea s nově otevřenou expozicí „Příběhy mořského dna“ s bohatým repertoárem artefaktů získaných díky podmořským archeologickým expedicím z oblasti mysu Maslen či ústí řeky Ropotamo. Část této řeky je přístupná na lodích s průvodcem. Je zde přírodní vodní rezervace, kde hnízdí vodní ptáci a rostou lekníny. Jižně od Primorska se do moře vlévá Ďábelská řeka, při jejímž ústí se vytvořili blata oblíbené rybáři i turisty. Zhruba 5 km od města se na lesním pahorku nachází thrácká svatyně Beglik Taš, která Vás upoutá několika dolmeny s posvátnými symboly a značkami, slunečními hodinami a štěrbinou, které se říká Hádovo podsvětí. Od svatyně se můžete kochat překrásným výhledem na město, Černé moře a jeho pláže. Ty jsou hned dvě, rušnější severní a klidnější jižní, která se táhne několik kilometrů až k letovisku Kiten. Je pokryta jemným pískem a svým pozvolným vstupem do moře je vhodná i pro malé děti. Primorsko je jedním z velice oblíbených cílů nejen českých cestovatelů.

Parametry bytu

Cena
2 723 050 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Primorsko (Приморско), Bulharsko
ID
BGGPLB2
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
75 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
75 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Violeta Borisova

Violeta Borisova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti