Prodej bytu 2+kk, Carevo (Царево), Bulharsko, 57 m2

Carevo (Царево), Bulharsko

2 385 412 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej nový apartmán s překrásným umístěním, v bezprostřední blízkosti moře a pláže v malebné obci Carevo, v Bulharsku. Apartmán se nachází v obytné budově ve výstavbě sestávající ze suterénu, přízemí a 4 pater. V suterénu jsou garážová parkovací stání, v přízemí obchody a kanceláře a další 4 patra s apartmány. Budova má 2 samostatné vchody, 2 výtahy a celkem 11 apartmánů s jednou a dvěma ložnicemi. Z každého apartmánu je výhled na moře.
Stylová a moderní budova se staví z těch nejkvalitnějších materiálů – cihly značky Wienerberger-Porotherm, omítky, izolace - značky Baumit, okna značky Veka 82 mm, 7-mi komorové, trojsklo, apod. Nabízený apartmán č. 5 o celkové ploše 66,39 m2 (zastavěná plocha 57,78 + 8,61 m2 společné části) se nachází ve 3 podlaží, má chodbu, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou s přístupem na terasu, jednu ložnici, WC s koupelnou. Dům je napojený na vodovodní a kanalizační řád. Dokončení výstavby je naplánováno na léto 2024. Možnost zakoupení parkovacího stání v suterénu za 22 000 €. Vzdálenost k moři a pláži je cca 80 m.
Cena zahrnuje dokončený apartmán včetně vchodových dveří, omítnutých zdí, kabeláž pro klimatizaci, internet, TV, bez interiérových dveří, podlahové krytiny a sanity. Kupující si tak může interiér dokončit sám dle svých představ a vkusu. Na přání a konkrétního zadání kupujícího může interiér dokončit stavitel. Se vším Vám rádi pomůžeme.
Carevo je přímořské městečko, které se nachází cca 66 km jižně od Burgasu, na úpatí pohoří Strandža. Rozkládá se na dvou malých poloostrovech, které lemují nádherné zátoky, s písčitými plážemi. Původní rybářské městečko s krásnými fjordy, s přístavem pro malé osobní lodě, pěší zónou, parkem, s typickými i moderními restauracemi, obchody, tržištěm apod., se stále více stává vyhledávaným letoviskem. Návštěvníkům Careva jistě stojí za to vypravit se i hluboko do pohoří Strandža, které bylo prohlášeno národním parkem v roce 1995. Je jednou z nejméně prozkoumaných oblastí Bulharska, jež bohatě oplývá divokou zvěří. V horách je mnoho jeskyní a stop po dávných civilizacích. Horské vesničky jsou velmi rázovité. Pohoří Strandža je vhodné k pořádání výletů, houbaření a lovu.
V budově jsou i další apartmány na prodej.

Parametry bytu

Cena
2 385 412 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Carevo (Царево), Bulharsko
ID
BGGD05
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
57 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Violeta Borisova

Violeta Borisova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti