Prodej bytu 4+kk, Český Brod, K Vysílači, 88 m2

K Vysílači, Český Brod

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Českém Brodu

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízím k prodeji byt 4+kk s terasou v Českém Brodě - Liblicích. Nabízím Vám k prodeji byt v OV o dispozici 4+kk s terasou v Českém Brodě – Liblicích. Byt se nachází ve 3.NP ze 4 v cihlovém domě bez výtahu. Byt má užitnou plochu 88,54 m2 a náleží k němu sklepní kóje (5,3 m2), prostorný sklep (14,36 m2) a podíl na terase.

Byt byl vybudován v roce 2008. V roce 2016 došlo na domě ke kompletní rekonstrukci střechy.

V bytě se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem (46,43 m2), 3 pokoje (8,4 m2, 12,98 m2, 8,83 m2), koupelna s rohovou vanou a umyvadlem (6,03 m2), samostatné WC (1,11 m2) a zádveří s chodbou (4,76 m2).
Součástí kuchyňské linky je vestavěná myčka, mikrovlnná trouba, elektrická trouba a indukční varná deska.

Topení je podlahové napojené na elektrický kotel. Voda je ohřívána elektrickým bojlerem.

Okna jsou plastová, dvojskla, opatřena žaluziemi a sítěmi proti hmyzu.

Ve všech obytných místnostech je umístěna klimatizace, kterou se může i přitápět.

K bytu náleží podíl na terase společné pro 3 bytové jednotky i podíl na pozemku okolo domu. Na tomto částečně oploceném pozemku, který je okolo domu, se nachází parkovací stání a klidové zóny s posezením a dětským hřištěm. Vjezd je opatřen vraty na elektrický pohon.

K bytu náleží 2 parkovací stání.

V obci se nachází školka, střední škola, potraviny a hospoda. Ostatní vybavenost se nachází v 1 km vzdáleném Českém Brodě, kde jsou supermarkety, obchody, banky, školy, školky, zdravotnictví, pošta, bohaté kulturní a sportovní vyžití, služby apod. a jezdí tam pravidelné autobusové spoje (PID). Vlakové nádraží na trase Praha – Kolín je vzdáleno 1 km a je odtud výborná dostupnost do Prahy i do Kolína - cca 30 min. a vlaky jezdí každých 15 min. nebo 30 min.

Nemovitost lze hradit z hypotečního úvěru, který pro Vás rádi vyřídíme. V případě jakýchkoliv dotazů, případně sjednání schůzky mě, prosím, neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 2. 2024
Adresa
K Vysílači, Český Brod
ID
2552
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
88 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK BOHEMIA s.r.o.

náměstí 14. října 1307/2, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Luboš Jedelský

Luboš Jedelský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Českém Brodu?