Prodej zahrady, Husinec, 1112 m2 (ID: 1795092)

Husinec

1 779 200 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 479 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Husinci

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji malebný pozemek v obci Husinec u Řeže, který je ideálním útočištěm pro ty, kteří touží po relaxu a úniku z městského shonu. Tento kouzelný pozemek o rozloze 1112m² vás přivítá svou klidnou atmosférou a příjemnou romantikou okolní přírody. Zde si můžete vytvořit svůj vlastní ráj, kde budete mít možnost odpočívat a načerpat energii.

Okolí je obklopeno zelení a nabízí nádherné výhledy na okolní krajinu, což vytváří dokonalý prostor pro romantické procházky a tiché chvíle strávené s partnerem. Můžete si zde vybudovat útulný altánek, kde si budete moci užívat večerů plných romantiky a klidu.

Tato lokalita je také výbornou volbou pro milovníky zahradničení. Na rozlehlém pozemku si můžete vytvořit svůj vlastní květinový ráj plný barev a vůní. Prostor je dostatečně velký pro zahradní bazén, kde si budete moci osvěžit tělo a duši.

Pozemek se nachází v obci Husinec u Řeže, která je snadno dostupná a přesto poskytuje pocit odlehlého útočiště. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Jsme připraveni vám ukázat tento malebný pozemek a pomoci vám splnit vaše sny o relaxu, úniku z města a romantice. Pokud máte zájem o větší pozemek či jiný tvar pozemku, ozvěte se. Dokážeme Vám nabídnout různé varianty. Můžeme Vám také v případě zájmu nabídnout k odkupu mobilní buňku za výhodnou cenu.

Parametry pozemku

Cena
1 779 200 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 2. 2024
Adresa
Husinec
ID
0329-NP00026
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1112 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jolana Rázlová

Ing. Jolana Rázlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Husinci (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti