Prodej bytu 5+kk, Praha - Vysočany, Pechmanových, 130 m2

Pechmanových, Praha 9 - Vysočany

18 010 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 830 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nízkoenergetický byt se nachází v desátém podlaží v lukrativní lokalitě nových Vysočan, přímo u stanice metra B - Kolbenova.
Dokončení je naplánováno na léto 2025.

Rezidenční developer Skanska garantuje fixní cenu od podpisu smlouvy až po nastěhování bez ohledu na možné zdražení stavebních materiálů v průběhu výstavby. V rámci financování lze využít možnost odkladu splátky ve výši 90 % až do doby kolaudace.

Dispozice:
Předsíň: 20,7 m2
Obývací pokoj + kk: 35,8 m2
Ložnice: 14,3 m2
Ložnice: 8,6 m2
Ložnice: 13,7 m2
Ložnice: 14,2 m2
Koupelna: 5,1 m2
Koupelna: 5,9 m2
WC: 1,5 m2
Komora: 3,1 m2
Balkon: 11,2 m2
Lodžie: 11,9 m2

Vzdušný prostor místností je dobře prosvětlen díky sníženým parapetům, které interiéru přidávají na eleganci. Samozřejmostí jsou kvalitní dřevěné podlahy, bezpečnostní vstupní dveře, moderní zařizovací předměty či příprava pro předokenní žaluzie s možností elektrického ovládání.

Celý bytový dům efektivně pracuje se solární energií, zelení i dešťovou vodou zadrženou v akumulační nádrži. Tu je možné využít na zalévání soukromých předzahrádek. Fotovoltaické panely na střeše získají dostatečné množství energie, která zajistí provoz veškerého osvětlení ve společných prostorech i ventilace. Zelené střechy pomáhají ke zlepšení lokálního mikroklimatu a ochlazují prostředí.

Benefity bytového domu:
akumulace dešťových vod pro zalévání předzahrádek,
fotovoltaické panely,
zelený veřejný prostor,
sprcha pro mytí kol, kočárků či sprchování domácích mazlíčků,
kolárna a dvě kočárkárny
chytrý videotelefon: možnost otevření čipem nebo pomocí face ID. Ohlášeným návštěvám lze vytvořit přístupový QR kód.

Info v kostce:
Počet bytů – 179
Dispozice – od 1+kk po 5+kk, o rozloze od 30,9 m2 do 126,4 m2
Energická náročnost – Průkaz energetické náročnosti budovy A – mimořádně úsporná
Dům má deset nadzemních podlaží. V přízemí se budou nacházet z větší části komerční prostory, ale také byty, které navíc budou disponovat soukromými předzahrádkami. Nejvyšší patra umístěná v nadstavbách nabídnou trendy lofty a prémiové byty s velkou terasou či lodžií.
Parkování a sklepy v podzemních patrech


Lokalita: Hospodárné bydlení ve Vysočanech hned u stanice metra Kolbenova, kde vzniká moderní nová městská čtvrť. Vedle kvalitního bydlení poskytne klidný vnitroblok s lavičkami pro oddych i práci, nebo nedaleký park Zahrádky k relaxaci.

Perfektní lokalita nabídne na dosah také prakticky veškerou občanskou vybavenost v bezprostředním okolí (metro B – 100 m, tramvaje a bus, napojení na městský okruh). V docházkové vzdálenosti jsou restaurace, školy, supermarkety, nákupní centrum, zdravotnické zařízení, ubytovací zařízení, pošta, sportoviště, dětská hřiště, veterinární klinika, zastávky MHD a vlaková zastávka, ale i bobová dráha či lanové centrum. Veřejný prostor nabízí nedaleký park Zahrádky, Fitness park Srdce, Park přátelství nebo park s rozhlednou Podviní. Umělecký a tvůrčí zázemí najdete mj. v atelierech..

Parametry bytu

Cena
18 010 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 2. 2024
Adresa
Pechmanových, Praha 9 - Vysočany
ID
CEK Alfred_BA_21001
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
123 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
130 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Balkon
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Šárka Plechatá

Šárka Plechatá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti