Pronájem vily, Praha - Lhotka, Nad koupadly, 482 m2

Nad koupadly, Praha 4 - Lhotka

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájemce hradí provizi RK ve výši jednoho nájmu)

Exkluzivní partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitelů nabízíme k pronájmu prostornou a dispozičně šikovně řešenou vilu v klidné části Prahy 4 - Lhotka. Vila je o atypické dispozici 7+2 s tím, že lze využívat jako 3+1 a 4+1 se samostatnými vchody, koupelnami a kuchyňskými linkami. Dále dům disponuje obytným podkrovím.

Vila je vhodná k podnikatelské činnosti, ale i ke kombinaci podnikání a bydlení, popř. vícegeneračnímu bydlení. Možnosti využití jistě zpestří i tělocvična v 1.PP s vlastním sociálním zázemí a sprchami a hobby zázemím. V úvahu tedy připadá rehabilitační klinika, prostory pro fitness či samostatné ordinace a kanceláře. Vstupní hala se nabízí jako recepce. Doporučujeme autentickou virtuální prohlídku nemovitosti, stejně tak Vás rádi domem provedeme osobně.

Orientační celková výměra vnitřních prostor činí 482 m2 a garáží o výměře 34 m2. Vila má výborně vyřešené parkování, které je kromě garáže, kam se vejdou 2 malé a nebo jeden velký automobil, možné na vlastním pozemku s vjezdem přímo ze silnice a dále v přilehlém okolí bez zón.

S ohledem na prostornost vily majitelé souhlasí s tím, aby nový nájemce část vily dal do podnájmu třetím osobám.

Z technických údajů uvádíme, že dům je zděný z r. 1998, vytápěný plynovým kotlem radiátory a z části podlahovým topením. Okna jsou plastová, dvojskla. Vybaven je i centrálním vysavačem.

Atraktivní lokalita, v níž se nemovitost nachází, Vám bude garantovat dobrou dostupnost pro klienty, popř. klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v dosahu, s výbornou dopravní obslužností. V přilehlém okolí se nachází biotopové koupaliště Lhotka. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, se kterým vám rádi pomůžeme.

Informaci o požadované ceně Vám sdělíme osobně. Výše nájemného se bude odvíjet od doby trvání nájmu a sjednaných podmínek.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
Nájemce hradí provizi RK ve výši jednoho nájmu
Aktualizováno
19. 2. 2024
Adresa
Nad koupadly, Praha 4 - Lhotka
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
516 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
482 m2
Plocha nemovitosti
717 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Mgr. Jan Onderčanin

Mgr. Jan Onderčanin

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu vil v Praze 4?

Podobné nemovitosti