Prodej bytu 4+kk, Červená Voda, 85 m2

Červená Voda

5 960 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 404 Kč /za měsíc

(Akční cena platná v předprodeji vč. všech poplatků)

Exkluzivní partneři v Červené Vodě

Informace k bytu

K prodeji nabízíme luxusní horské apartmány v projektu Panorama resort Červená Voda na pomezí Orlických hor a Jeseníků, s krásným výhledem na ski areál Buková Hora a přilehlé lesy. Lokalita bude obsahovat celkem 12 jednotek ve 4 trojdomech s privátním příjezdem.

Každá jednotka má 2 nadzemní podlaží, dispozici 4kk s celkovou užitnou plochou 85 m², pozemek o rozloze 159 – 415 m² a společný prostor v přední části domu. Apartmán nabízí vzdušný obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyní, 3 ložnice, koupelnu, samostatné WC a prostornou technickou místnost/sklad na kolo, lyže, apod. K domu také náleží dvě vyhrazená parkovací místa. Z obývacího pokoje se dostanete na terasu, na kterou si můžete umístit např. vířivku a užívat si tak výhledy do okolní přírody jak v letních, tak zimních měsících.

Jedná se o výjimečnou příležitost koupit v předprodeji za skvělou cenu apartmán se zahradou, ve kterém si můžete nerušeně užívat klid a pohodu v srdci přírody. Apartmán je také možné pořídit jako zajímavou investici - část roku si jej ponechat pro vlastní potřebu a zbývající část roku pronajímat. Při 60% obsazenosti a průměrné ceně 2.800,- Kč/noc (což při plném obsazení 8 osob vychází pouze na 350,- Kč/osoba/noc) se Vám investice do našeho projektu vrátí již za 10 let. Navíc si po zbývající část roku můžete apartmán užívat s rodinou či přáteli.

Obec Mlýnice je velmi atraktivní, avšak stále klidnou lokalitou. Na dosah máte horský resort Buková Hora a turistické centrum Dolní Morava, které Vám nabídne spoustu atrakcí pro všechny věkové kategorie – vyhřívanou 4 sedačkovou lanovku, desítky kilometrů sjezdových tratí a mnoho kilometrů běžkařských tratí, snowparky, dětské ski parky, bobové dráhy, Stezku v oblacích, Sky bridge a mnoho dalšího. Apartmán leží mimo centrum veškerého hluku a je tedy ideálním místem pro odpočinek. K horskému areálu Dolní Morava se například dostanete za pouhých 15 minut.

Vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem vzduch-vzduch s vývody do všech místností (2-3x efektivnější než přímotopné vytápění). Pohodovou atmosféru v zimě Vám zajistí krbová kamna, která jsou zahrnuta v ceně domu. Díky této kombinaci spadají domy do energetické třídy B, čímž je zajištěn nízkoenergetický provoz po celý rok.

Plánované zahájení výstavby jaro 2024. Kolaudace a možné nastěhování v první polovině roku 2025.

Více informací na www.panoramacervenavoda.cz

Parametry bytu

Cena
5 960 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Akční cena platná v předprodeji vč. všech poplatků
Aktualizováno
5. 3. 2024
Adresa
Červená Voda
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
85 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HP DOMY s.r.o.

Tovární 1118/43, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Petr Gazda

Ing. Petr Gazda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Červené Vodě?

Podobné nemovitosti