Prodej činžovního domu, Děčín, Teplická, 229 m2

Teplická, Děčín - Děčín IX-Bynov

5 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 829 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Třípodlažní bytový dům se zahradou, garáží a třemi samostatnými byty. Objekt je podsklepený. Na každém patře se nachází jeden byt o velikosti 2+1, všechny byty jsou v dobrém technickém stavu. Každý byt o celkové podlahové ploše 65 m2 se skládá ze vstupní chodby, kuchyně, dvou pokojů a koupelny s toaletou. Z přízemního bytu je možnost přímého vstupu na zahradu, přes terasu.

Za domem je menší zahrádka, na které se nachází zděný dvoupodlažní objekt, ve kterém je v přízemí garáž a sklad a v patře tři místnosti. Dům má plastová okna a vytápění je zajištěno společným plynovým kotlem. U domu je dále zastřešené stání na automobil. Pozemek o celkové výměře 265 m2 je oplocen. Objekt je napojen na veřejný rozvod vody a kanalizace. Nemovitost je vhodná k trvalému bydlení i jako investice s dobrým výnosem z nájmů. Ke dni zveřejnění inzerce jsou všechny byty pronajaty, dlouhodobými a spolehlivými nájemníky. Aktuální měsíční výnos z nájmů činí 24 000 Kč s možností navýšení výnosu o pronájem garáže za domem.

Parametry nemovitosti

Cena
5 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 1. 2024
Adresa
Teplická, Děčín - Děčín IX-Bynov
ID
N07184
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
229 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Martin Tonder

Martin Tonder

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Děčíně?

Podobné nemovitosti