Prodej bytu 1+kk, Tábor, Chýnovská, 21 m2

Chýnovská, Tábor

1 299 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 191 Kč /za měsíc

(Fond oprav 1100,- + elektřina 2000,-)

Exkluzivní partneři v Táboře

Informace k bytu

Hledáte svůj první domov nebo chytrou investici do nemovitosti? Nabízíme k prodeji světlý a útulný podkrovní byt 1+kk o velikosti 21 m2, který se nachází v žádané lokalitě centra Tábora, v ulici Chýnovská. Tento byt je ideální volbou pro jednotlivce, kteří hledají praktické bydlení v dynamické části města nebo pro investory s vizí pronájmu.

Byt se skládá se ze vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a koupelny se sprchovým koutem a WC.
Obývací pokoj je vybaven nábytkem a je možné jej dále upravit dle vlastních představ. Kuchyňský kout je vybaven základními spotřebiči jako je dvojplotýnka, mikrovlnná trouba, digestoř. Byt má vlastní bojler, vytápění bytu je elektrické. V domě je pouze 7 bytů. Dále v domě lze využívat kolárnu a společnou zahradu. Například k sušení prádla, grilování nebo pro děti pro hru na dětského pískoviště.

Byt je hned u zastávky autobusu a 5 minut od domu je nákupní centrum a čerpací stanice.
Byt je v dobrém stavu a je ihned k nastěhování.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost – ať už hledáte útulný domov pro sebe nebo atraktivní investici, tento byt 1+kk v centru Tábora splní Vaše očekávání. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku, abyste na vlastní oči viděli vše, co tento byt nabízí. Těšíme se na Vás!

Parametry bytu

Cena
1 299 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Fond oprav 1100,- + elektřina 2000,-
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Chýnovská, Tábor
ID
00725
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
21 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální elektrické

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 69 lidí

Prodejce

linka zákaznická

linka zákaznická

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Táboře?

Podobné nemovitosti