Prodej bytu 3+1, Praha - Černý Most, Cíglerova, 75 m2 (ID: 1784040)

Cíglerova, Praha, Černý Most

Rezervováno
7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc

(TATO NEMOVITOST JE REZERVOVÁNA!)

Exkluzivní partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k bytu

TATO NEMOVITOST JE REZERVOVÁNA!

Hledáte pro svou rodinu krásný slunný třípokojový byt s lodžií v lokalitě s kompletní občanskou vybaveností na Praze 9 – Černém Mostě, přímo u stanice metra a nové železniční zastávky Rajská zahrada? Pak Vám nabízím exkluzivně ke koupi kompletně zrekonstruovaný byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 s uzavíratelnou lodžií a sklepem v Cíglerové ulici. Tato prostorná bytová jednotka s podlahovou plochou 72 m2, lodžií 3,2 m2 a sklepem 2 m2, se nachází ve 4. patře kompletně revitalizovaného desetipatrového bytového domu.


Tento útulný byt má centrálně umístěnou prostornou předsíň (5,6 m2) s komorou, odkud jsou vstupy do dvou severozápadně orientovaných pokojů (2x 13,5 m2), do koupelny s vanou a WC a do jihovýchodně orientovaného obývacího pokoje (18,6 m2). Z něj je vstup do kuchyně (12,4 m2) s rohovou kuchyňskou linkou vybavenou zabudovanými elektrospotřebiči a na uzavíratelnou lodžii směrovanou do klidného vnitrobloku s parkovou úpravou. V bytě jsou dřevěné dveře a obložky, plastová okna a na podlahách je v předsíni a v koupelně dlažba a v pokojích jsou plovoucí podlahy.


Bytový dům je po kompletní revitalizaci - zateplení obvodového pláště (Energetický štítek třídy C), rekonstrukce lodžií, nové stoupačky, odpady plastové a nový výtah. K bytu náleží sklepní kóje, nacházející se v 1.PP domu.


V této lokalitě je kompletní občanská vybavenost včetně ZŠ, MŠ, polikliniky a dalších služeb a obchodů . Parkování je možné přímo u domu na přilehlých parkovištích bez modrých zón. V okolí je několik parků s množstvím dětských hřišť a sportovišť.


Tuto nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zdarma zajistíme za nejlepších podmínek na trhu u Vámi preferovaného finančního ústavu. Vřele doporučuji prohlídku, kterou Vám mohu zaslat i ve virtuální podobě.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
TATO NEMOVITOST JE REZERVOVÁNA!
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Cíglerova, Praha, Černý Most
ID
00494
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
75 m2
Patro
5. z 10
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
590 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Vlak, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Alexander Koenigstein

Alexander Koenigstein

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze?

Podobné nemovitosti