Prodej komerční nemovitosti, Španělsko, Adeje, 88 m2

Španělsko, Adeje

10 080 000 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k nemovitosti

Nabízíme ke koupi luxusní apartmán se 2 ložnicemi v Playa Paraiso, který se nachází jen pár minut od pláže.

Tento prostorný a světlý apartmán se nachází v populárním komplexu Paraiso del Sur, v oblasti Playa Paraiso. Jeho umístění v samostatném křídle budovy směřujícím k oceánu a pláži vám zaručuje klidné prostředí a úžasný výhled z terasy, bez rušivého ruchu ulice. Apartmán má celkovou vnitřní plochu 70 m2 a k tomu ještě 17 m2 terasy. Uvnitř najdete 2 prostorné ložnice, 1 koupelnu, velký obývací pokoj propojený s plně vybavenou kuchyní a terasu s výhledem na oceán, pláž a okolní krajinu. Apartmán je nabízen k prodeji včetně nábytku. V komplexu samotném se nachází společný bazén a nepřetržitá ostraha.

Playa Paraiso se rozkládá na jihu ostrova Tenerife jen 10 km od oblíbené turistické oblasti Costa Adeje a 25 km od jižního letiště. Toto místo je známé svou klidnou atmosférou, malými přírodními plážemi a malebným skalnatým pobřežím s přírodními jezírky. V okolí najdete mnoho restaurací, barů a obchodů. Nákupní centrum Rosa je vzdáleno pouhých 10 minut chůze. Kousek od komplexu leží krásná pláž Playa las Galgas.

V případě zájmu o nemovitost nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
10 080 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
21. 4. 2024
Adresa
Španělsko, Adeje
ID
19064
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
88 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
88 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Kateřina Knotková

Kateřina Knotková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí?

Podobné nemovitosti