Pronájem ubytování, Kynšperk nad Ohří - Zlatá, 800 m2

Kynšperk nad Ohří, Zlatá

70 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Kynšperku nad Ohří

Informace k nemovitosti

Pronájem hotelu, penzionu, 800 m², Kynšperk nad Ohří

Představujeme Vám jedinečnou příležitost v podobě pronájmu penzionu, situovaného v malebném městečku Kynšperk nad Ohří. Tento třípodlažní skvost, rozkládající se na úctyhodné ploše 800 m², je synonymem pro připravenost a pohodlí. Již při prvním pohledu na tuto nemovitost ucítíte příležitost začít podnikat bez jakýchkoli prodlev a to díky kompletnímu vybavení a na míru vyrobenému nábytku.

Nemovitost je ukázkou dokonalé symbiózy mezi elegantním stylem a funkčností, což z ní činí ideální volbu pro ty, kteří hledají klíč k úspěšnému hotelovému byznysu. S rozlehlou udržovanou zahradou a parkovištěm, které zaručuje dostatek prostoru pro hosty, a s intimním ohništěm pro večerní posezení, je tento penzion pravým místem pro odpočinek a relaxaci.

Přízemí vás okouzlí svou přívětivou recepcí, společenskou místností s krbem a relaxační zónou s bazénem, které jsou dokonalým místem pro socializaci a odpočinek. Vybavená kuchyně a technické prostory jsou připraveny na bezproblémový provoz.

Parametry nemovitosti

Cena
70 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Kynšperk nad Ohří, Zlatá
ID
857331
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
800 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
2480 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Ing. Bc. Romana Marečková

Ing. Bc. Romana Marečková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu ubytování v Kynšperku nad Ohří?

Podobné nemovitosti