Pronájem kanceláře, Řevnice, Rybní, 103 m2

Rybní, Řevnice

Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky a provize RK)

Exkluzivní partneři v Řevnicích

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu kanceláře o celkové výměře 103 m². Jedná se o dvě dvojkanceláře a dvě samostatné kanceláře v administrativní budově v areálu v Řevnicích a jsou ideální pro firmy, které hledají prostorné a dobře přístupné prostory pro své zaměstnance. Jsou umístěny v 3. NP a nabízí dostatek přirozeného světla a příjemnou atmosféru. Před kancelářemi je společný prostor s vestavěnou skříní, který se dá případně využít jako vstupní recepce apod. Na patře je k dispozici společná kuchyňka a toalety. Budova má elektronický zabezpečovací systémem se vstupními kódy. Parkování je možné přímo v areálu, parkovacích míst je dostatek a je bezplatné.

Kanceláře lze pronajmout i jednotlivě.

Areál, který je oplocen a pod dohledem kamer, se nachází u vlakové stanice Řevnice, kde jezdí hlavní spoj Praha - Plzeň. Nedaleko budovy vede krásná cyklostezka podél řeky Berounky, po které se dostanete až do hlavního města Prahy.

Řevnice jsou město v okresu Praha - západ, cca 10 km od okraje Prahy. Je zde, krom základní a mateřské školy, i dětská skupina, která přijímá děti již od dvou let.


V případě zájmu o prohlídku nebo další informace nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se! Ev. číslo: 26072.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
+ poplatky a provize RK
Aktualizováno
18. 3. 2024
Adresa
Rybní, Řevnice
ID
26072
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
103 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
174 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Davidová

Jana Davidová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Řevnicích?

Podobné nemovitosti