Prodej restaurace, Karviná, Pivovarská, 946 m2

Pivovarská, Karviná - Fryštát

17 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 735 Kč /za měsíc

(Cena k jednání u prohlídky s majitelem. Možná úhrada část kupní ceny formou splátek.)

Exkluzivní partneři v Karviné

Informace k nemovitosti

Možnost úhrady 50% dohodnuté prodejní ceny formou měsíčních splátek.
V zastoupení klienta nabízíme k prodeji komerční objekt v centru města, který disponuje zavedenou restaurací Baron s venkovní terasou a banketkou v přízemí, pivnicí Bečky s venkovním posezením v přízemí a Městským karvinským pivovarem s výrobou piva, jak do těchto restauračních zařízení, tak pro odběr jiných odběratelů formou sudového piva nebo v PET lahvích. Vaření piva má ve Fryštátu historii a s přestávkami se pivo zde vaří skoro 600 let, kdy tímto se stává pivnice Bečky s pivovarem turisticky navštěvovaným místem. Na Bečkách jsou dochovány původní klenbové stropy a je zde dřevěný stylový nábytek, který na návštěvníky dýchne svým osobitým kouzlem historie města.
V suterénu jsou nevyužité sklepní prostory s klenbami, kde je možnost vybudování třeba vinného sklepa, vinárny nebo jen ke skladovacím účelům.
V patře jsou dvě bytové jednotky s dispozicemi 3+1 a 2+1, kancelář a prostorný nevyužitý sál s kapacitou cca 120 osob. Tento sál je možné upravit pro konání rodinných, firemních a kulturních akcí nebo přestavbou vybudovat další až 4 byty pro nájmy. Celá budova je po rekonstrukci včetně moderně zařízené kuchyně a zabezpečení.
Celý objekt je zajímavý rovněž jako investice na nájmy všech zařízení a prostor k podnikání a bytových jednotek k bydlení.
Energetický štítek náročností budovy nebyl zatím dodán. Doporučujeme prohlídku.

Parametry nemovitosti

Cena
17 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání u prohlídky s majitelem. Možná úhrada část kupní ceny formou splátek.
Aktualizováno
18. 1. 2024
Adresa
Pivovarská, Karviná - Fryštát
ID
1519
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
946 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Zbigniew Macura

Zbigniew Macura

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Karviné?

Podobné nemovitosti