Prodej činžovního domu, Zvoleněves, 800 m2

Zvoleněves

4 630 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 065 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Zvoleněvsi

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Dovolujeme si vám nabídnout investiční příležitost v objektu bývalé četnické stanice ve Zvoleněvsi.

Budova byla postavena v roce 1913, jako jeden z objektů cukrovaru ve Zvoleněvsi. V roce 1935 byly provedeny stavební úpravy a byla zde zřízena četnická stanice. Z toho vyplývá specifická orientace jednotek se dvěma vchody. V současné době je obývána, formou pronájmu, pouze jedna bytová jednotka.

Vzhledem k tomu, že do objektu nebylo dlouho investováno, celkový stav není utěšený a budoucí investor musí zvážit větší investice. K dispozici je statický posudek, který nabízí dvě možnosti. Možnost jak objekt zachránit v původním rozsahu, případně nabízí kompletní demolici s možností nové výstavby. Obě varianty mají mnohá plus, ale i výhrady. Nicméně po úpravách stávajících 6 bytových jednotek lze vytvořit 11 samostatných jednotek. Počítá se s využitím i podkrovních prostor.

Objekt se prodává z důvodu změn investičních plánů majitele. Pro potřeby rekonstrukce však byla již dodána nová plastová okna. Ty jsou, samozřejmě, součástí prodeje.

Objekt stojí na vlastním pozemku a je nabízen s dalšími pozemky u domu o výměře 246m2. Přístup je z obecní komunikace, která byla nyní upravena zámkovou dlažbou. Připojení objektu na IS: elektřina, voda, kanalizace; plynová přípojka je ukončena u domu.


Pro další informace kontaktujte makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
4 630 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 1. 2024
Adresa
Zvoleněves
ID
0023-NP07572
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
800 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Zdeněk Beneš

Zdeněk Beneš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Zvoleněvsi?

Podobné nemovitosti