Prodej bytu 2+1, Praha - Dejvice, Thákurova, 54 m2 (ID: 1771125)

Thákurova, Praha 6 - Dejvice

Rezervováno
7 199 990 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 313 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Exkluzivní partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízím k prodeji byt 2+1 o velikosti 53,55 m2 v klidné jednosměrné ulici v prestižní lokalitě pražských Dejvic.

Tento byt se nachází ve zvýšeném přízemí a je orientován na západ, což zaručuje příjemné sluneční světlo během odpoledních hodin. Dispozice bytu zahrnuje kuchyň, oddělené WC, obývací pokoj, ložnici, koupelnu a dokonce i komoru.

Co se týče vybavení, byt je kompletně zařízený, včetně nábytku (viz. foto). Byl nedávno zrekonstruován - nové podlahy, omítky, koupelna, kuchyň a spotřebiče. Koupelna je vybavena podlahovým topením pro maximální komfort. Rozvody elektřiny jsou v mědi, rozvody vody v plastu a taktéž byly instalovány nové rozvody plynu a ústředního topení. V bytě je plynový kotel.

Jednou z výhod bytu je i možnost užívání společné zahrady ve vnitrobloku, kde si můžete vychutnat klid a pohodu. Součástí bytu je také sklep, který poskytuje dostatek úložného prostoru.

Byt se nachází v ideální lokalitě s výbornou dostupností do centra města - metro A je vzdálené pouhých 5 minut pěšky a tramvajová zastávka je jen 2 minuty chůze od bytu.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení včetně veškerého vybavení a s výbornou dostupností do centra města . Neváhejte a přijďte se na tento byt podívat. Těším se na vaši návštěvu!

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
7 199 990 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Thákurova, Praha 6 - Dejvice
ID
05997
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
54 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Ing. Martin Hudek, MSc.

Ing. Martin Hudek, MSc.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 6?

Podobné nemovitosti