Prodej pozemku pro bydlení, Chýně, 917 m2

Chýně

8 711 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 516 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize a právního servisu)

Exkluzivní partneři v Chýni

Úklidové služby

Informace k pozemku

Vyměňte bydlení v pražském bytě za bydlení v rodinném domě v příjemném prostředí obce Chýně, okr. Praha - západ, cca 7 km od stanice metra a nákupního centra Zličín.

Ochraňte si své finanční prostředky před inflací investicí do nemovitostí. Inflace v letošním roce zřejmě překročí 10 %, o tato procenta nejspíš klesne hodnota vašich úspory.

Porovnejte si cenu bytů v Praze s touto aktuální nabídkou pozemku + rodinného domu z nabídky renomované stavební firmy:

3+kk – 3 763 200 Kč za dům (základová deska v ceně)+ zahrada 660 m2 = 12.933.200,- Kč
4+kk – 3 881 920 Kč za dům (základová deska v ceně)+ zahrada 660 m2 = 13.051.920,- Kč
5+kk – 4 280 640 Kč za dům (základová deska v ceně) + zahrada 660 m2 = 13.450.640,- Kč

Nabízíme k prodeji zajímavý stavební pozemek v katastrálním území obce Chýně. Výměra pozemku je 917 m2. Územním plánem je určen k zástavbě samostatně stojícím rodinným domem.

Pozemek se nachází v části obce, která je už téměř celá zastavěná rodinnými domy. Jde o klidnou lokalitu s provozem jen zde bydlících. Příjezd k pozemku je po veřejné asfaltové komunikaci, sítě a to elektřina, plyn, vodovod a kanalizace jsou zavedeny na hranici pozemku.

Výšková hladina, objemové řešení a měřítko zástavby budou respektovat převládající okolní zástavby, kterými jsou rodinné domy nejčastěji se sedlovou střechou. Zastavěná plocha stavbami nesmí přesáhnout 40% z celkové plochy stavebního pozemku, zastavěná plocha hlavní stavbou nesmí přesáhnout 30% z celkové plochy stavební ho pozemku, tj. cca 275 m2. Minimální plocha zeleně na rostlém terénu je 40% z celkové plochy stavebního pozemku.
Počet nadzemních podlaží je maximálně 1 nadzemní podlaží a obytné podkroví nebo 2 nadzemní podlaží bez podkroví. Lze postavit také rodinný dům typu bungalov.
K domu musí být zřízena 2 parkovací stání na pozemku, mimo uliční prostor veřejné komunikace.

Obec Chýně je vyhledávanou lokalitou pro bydlení. Nachází se na západním okraji města Prahy. V rámci občanské vybavenosti zde je obecní úřad, pošta, škola, školka, lékárna, pivovar s ubytováním, velkoprodejna potravin, přírodní koupaliště. Nákupní centrum Zličín a stanice metra je vzdálené cca 9 minut. Letiště je vzdálené cca 14 minut. V průběhu 2 let bude vystavena nová škola s fotbalovým hřištěm a sportovním zázemím.

Ke koupi pozemku lze využít bankovní financování, se kterým vám pomůžeme. Náš specialista spolupracuje se všemi bankami. Pro další informace kontaktujte makléře.

Parametry pozemku

Cena
8 711 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
4. 3. 2024
Adresa
Chýně
ID
000060
Plocha nemovitosti
917 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Reality Večerka s.r.o.

Reality Večerka s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Chýni?

Podobné nemovitosti