Prodej bytu 3+kk, Nová Bystřice, Stará, 78 m2 (ID: 1766363)

Stará, Nová Bystřice

4 251 186 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 260 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Nové Bystřici

Informace k bytu

Tato třípokojová bytová jednotka s terasou do vnitrobloku je ideální pro rodinu s dětmi, která ocení pohodlné bydlení v přízemí. S dispozicí 3+kk a celkovou plochou 78,63 m2 tento byt nabízí dva samostatné neprůchozí pokoje, z nichž jeden je s prostornou šatnou. Obývací pokoj s kuchyňským koutem je v centru bytu se vstupem na vlastní zahrádku o velikosti 16 m2, která je součástí prodeje.

Celkově se jedná o prostorný a moderně řešený byt, který poskytuje skvělý komfort pro pohodlné bydlení rodinám s dětmi.

Ohřev vody a topení zajišťuje plynový kondenzační kotel a celý prostor obsahuje podlahové topení, což zaručuje vysokou účinnost a nízké náklady na energie. Dům je navíc chráněn bezpečnostním systémem, tudíž se můžete cítit klidněji a bezpečněji. Jsou zde například bezpečností a protipožární dveře české značky „CAG“ s certifikátem. Dekor obkladů v koupelně je čistě orientační.

Byt disponuje vlastní, krytou, venkovní, sklepní kójí o velikosti 2 m2.

Rekonstrukce bude hotová do konce srpna 2024.

Parametry bytu

Cena
4 251 186 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Stará, Nová Bystřice
ID
05502
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
97 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
78 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Petr Němec

Bc. Petr Němec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Nové Bystřici?

Podobné nemovitosti