Prodej činžovního domu, Moravský Krumlov, Tiskárenská, 1697 m2

Tiskárenská, Moravský Krumlov

36 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 175 855 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Exkluzivní partneři v Moravském Krumlově

Informace k nemovitosti

Investujete-li do nemovitostí, pak u této nabídky zbystřete. Tento komerční areál může být atraktivní novinkou ve vašem portfoliu hned z několika důvodů.

Areál má velikost 1 697 m² a nachází se na ulici Tiskárenská v Moravském Krumlově. Zahrnuje dvě budovy, v nichž je 36 kompletně pronajatých jednotek (kanceláře, byty, restaurace).

Celkový výnos je aktuálně 4 miliony korun ročně. Na vyžádání vám poskytneme přehled nájemních smluv i přehled nákladů.

Interiér budov je zrekonstruovaný. Jsou v něm nové rozvody vody a elektřiny, nové podlahy, koupelny a další, takže investice do oprav není dále zapotřebí.

Dům je vytápěn centrálním kotlem na tuhá paliva. Plyn zde zaveden není, ale pokud byste jej potřebovali, před budovou je plynová přípojka, na kterou se lze připojit. Na střeše jedné z budov jsou solární panely (nájemní smlouva).

Pozemek za budovami je v budoucnu využitelný pro další výstavbu, jelikož elektrické napětí, které přes něj vede, bude díky stavbě supermarketu Lidl přeloženo do silnice před budovami (písemné potvrzení majitelka má).

V Moravském Krumlově je velká poptávka po nájemním bydlení. Díky budoucí výstavbě dvou nových bloků jaderné elektrárny Dukovany (12 minut jízdy autem) přibude zhruba 1 000 nových pracovních míst a na výstavbě se bude podílet přibližně 3 000 dělníků, což představuje velký potenciál k pronájmu.

Pokud tedy hledáte investici s okamžitým výnosem a možností dalšího rozšíření, je tento areál přesně pro vás. V případě zájmu můžeme zajistit i správu objektu partnerskou firmou, která je s areálem již seznámena.

Více informací vám rádi sdělíme osobně. Zavolejte našemu makléři a domluvte si prohlídku.

Parametry nemovitosti

Cena
36 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
23. 2. 2024
Adresa
Tiskárenská, Moravský Krumlov
ID
1283
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1697 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Jiří Huška

Jiří Huška

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Moravském Krumlově?

Podobné nemovitosti