Prodej pozemku pro bydlení, Česká Kamenice, 1678 m2

Česká Kamenice

1 174 600 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 598 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v České Kamenici

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Ticho, příroda, louky, pastviny, lesy? Toto označení je výstižné pro prodej exklusivního komplexu pozemků v Kamenické Nové Vísce, v místní části města Česká Kamenice. Komplex se nachází nedaleko hlavní silnice I/13, ale je jedinečný svým klidem, tichem a obklopen rozmanitou přírodou. Pozemky o celkových 1678 m² nabízí svou rozlohou prostor pro výstavbu 1 rodinného domu s velkou zahradou. Je vyvýšený, oproti přilehlé místní komunikaci, avšak rovinatý a travnatý. Na pozemku p. č. 344/2 se dále nachází trafostanice, která je ale umístěna na okraj pozvolné stráně. Velkou výhodou jsou dostupné inženýrské sítě, které vedou na okraji pozemku nebo v místní komunikaci (voda, elektřina, telekomunikace). Napojení na inženýrské sítě je ale vždy potřeba ověřit u příslušných institucí.

Dle platného územního plánu je pozemek v ploše stabilizované bydlení individuální a určen pro výstavbu jednoho rodinného domu.

Jelikož má Město Česká Kamenice velký zájem, aby se na pozemcích stavělo a neležely tak ladem spousty let, podléhá každá výstavba několika pravidlům, tj. zřízení předkupního práva, zřízení výhrady zpětné koupě a zřízení zákazu zcizení a zatížení. Tyto práva budou zřízena jako práva věcná a jako taková budou zapsána do katastru nemovitostí. Po dokončení výstavby budou na základě žádosti a předložených dokumentů z katastru vymazány. Další podmínkou je pak přihlášení trvalého pobytu.

Všechny potřebné dokumenty naleznete na webových stránkách města Česká Kamenice nebo nás můžete kontaktovat na níže uvedeném.

Nabízený pozemek lze zakoupit na základě předložené písemné žádosti.

Všechny pozemky pro výstavbu rodinných domů nabízené Městem Česká Kamenice naleznete na webových stránkách města, v záložce pozemky – pozemky pro výstavbu RD, v PDF souboru – seznam oceněných stavebních pozemků nebo přehledně v mapovém portálu T-mapy, s odkazem též na webových stránkách města.

Lokalita:
Česká Kamenice se nachází v severních Čechách, v okrese Děčín a protínají se zde 3 chráněné oblasti CHKO Lužické hory, CHKO Labské pískovce a CHKO České středohoří. Město ležící v údolí řeky Kamenice asi 15 km východně od Děčína a 11 km západně od Nového Boru.

Česká Kamenice včetně místních částí je malebné město obklopeno řadou skalnatých vyhlídek nebo zalesněných kopců a samotné centrum je pak městkou památkovou zónou. V posledních letech se město velice rozvíjí a nabízí tak řadu celoročních kulturních akcí, historických památek, skalních vyhlídek, nově otevřený Lesní kemp nebo nově otevřenou Via Ferratu. V neposlední řadě město disponuje několika nákupními řetězci jako je Lidl nebo Penny, dále pak pekárnami, lékárnami, zdravotními potřebami, chovatelskými potřebami aj.

Parametry pozemku

Cena
1 174 600 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 1. 2024
Adresa
Česká Kamenice
ID
165/4, 344/2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1678 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Jan Papajanovský

Mgr. Jan Papajanovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v České Kamenici?

Podobné nemovitosti