Prodej pozemku pro bydlení, Ostředek, 498 m2

Ostředek

1 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 672 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Ostředku

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji v obci Ostředek, okr. Beroun, pozemek o rozloze 498 m2. Pozemek je podle územního plánu v zastavitelném území obce. Velikost prodávaného pozemku neumožňuje na něm stavět, pokud si budoucí vlastník nekoupí vedlejší pozemek (391 m2). Potom získá celkovou plochu 889 m2. Minimální plocha stavebního pozemku podle územního plánu je 800 m2. Koupě námi nabízeného pozemku je vhodnou investicí.

Oba pozemky jsou v územním plánu spolu s dalšími vedeny pod označením Z130.
Příjezd k pozemkům je po obecní komunikaci, kabel elektrického vedení, vodovod a kanalizace jsou umístěny ve vozovce podél všech pozemků v této ulici.

Podmínky prostorového uspořádání:
− maximální výška zástavby v zastavitelných plochách je jedno nadzemní podlaží a obytné podkroví,
− nová zástavba, přestavby stávající zástavby a případné dostavby musí být v souladu s charakterem a strukturou stávající okolní zástavby,
− maximální zastavěnost stavebního pozemku pro rodinné domy je 25%,
- využití ploch Z13O je podmíněno prokázáním dodržení hygienických limitů hluku u obytné zástavby ve vztahu k silnici ÏII/11010.

V obci je MŠ, obecní úřad, lékař, obchod potravin, restaurace. Další ZŠ, MŠ a občanská vybavenost jsou v okolních obcích – Chocerady 6 km, Sázava 10 km, Praha metro Chodov 40 km.
Z Ostředku jezdí do Prahy – Roztyly a zpět sedmkrát denně autobus.

Další informace získáte u makléře. V případě zájmu vám zprostředkujeme financování. Dohodněte si prohlídku nemovitosti, volejte makléře.

Parametry pozemku

Cena
1 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Ostředek
ID
000112
Plocha nemovitosti
498 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Reality Večerka s.r.o.

Reality Večerka s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Ostředku?

Podobné nemovitosti