Prodej bytu 1+kk, Abertamy, Plešivecká, 45 m2

Plešivecká, Abertamy

5 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 117 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Abertamech

Informace k bytu

Vždycky jste snili o tom, ze si pořídíte apartmán na horách, ať už pro sebe, nebo jako investici?

Máme pro Vás připravený útulný apartmán v podkroví o dispozici 1kk a velikosti 45 m2 v nově dokončeném projektu a to přímo u sjezdovky SKI areálu Plešivec. Centrem celého bytu je prosvětlený obývací pokoj s kuchyní na míru, která se opravdu povedla, a prostor, který plní funkci ložnice s velkou manželskou postelí. Dále zde najdeme i vstup na nadstandardní balkon, odkud budete mít krásný výhled do krajiny, nebo na obec Abertamy a možnost si tak vychutnat klid a pohodu s něčím dobrým v ruce. Ze středu bytu se po žebříku dostaneme do úplného podkroví celého apartmánu, kde najdeme soukromí a útulno v podobě ložnice pro dvě osoby. Ale myslím, ze tady se bude líbit hlavně dětem. Koupelna s černými prvky je vkusně dokončená a právě ty podtrhují originalitu a osobitost celého apartmánu. Největším benefitem pak pro Vás bude soukromá sauna, která je přístupná přímo z koupelny. Veškeré interiérové vybavení je ruční výroba masivního nábytku s důrazem na přirozenou krásu dřeva.

Celý apartmánový dům má vysoký standard vybavení a je velmi vkusně dokončen. Při vstupu do domu se dostaneme do velké a prosvětlené haly a samozřejmostí je zde i sklepní kóje na sportovní vybavení.
SKI areál Plešivec je nejmodernější areál v Krušných horách a nabízí 12 km sjezdovek, mnoho upravovaných běžeckých tratí, nebo lyžařskou školu. V létě je Plešivec rájem pro cyklisty, najdeme tady oblíbený Trail park, který je vhodný jak pro začátečníky, tak i zkušené jezdce. Najdeme zde ale i lanové centrum, dětské hřiště, nebo bobovou dráhu a nespočet turistických tras.

Apartmány na horách jsou dnes opravdu v kurzu a tady Vás to bude jednoznačně bavit! V případě zájmu o prohlídku se na nás neváhejte obrátit. Velice rádi vám zajistíme také financování.

Parametry bytu

Cena
5 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 1. 2024
Adresa
Plešivecká, Abertamy
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
45 m2
Lokalita objektu
Polosamota
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Bc. Patricie Sixta Joglová

Bc. Patricie Sixta Joglová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Abertamech?

Podobné nemovitosti