Prodej bytu 4+1, Praha - Staré Město, Králodvorská, 139 m2

Králodvorská, Praha 1 - Staré Město

21 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 103 416 Kč /za měsíc

(CENA PO SLEVĚ !)

Exkluzivní partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme Vám na prodej nádherný exkluzívní byt (4+1) o výměře 145 m2 (včetně terasy), na prestižní adrese v centru Prahy
a v kompletně zrekonstruované historické budově s výtahem, která se nachází v docházkové vzdálenosti od Náměstí republiky.
Byt má velké pokoje a vysoké stropy 3,5 metru, díky čemuž je ještě prostornější a vzdušní .
Byt má krásnou dispozici a je řešený prostornou vstupní chodbou, ze které se vstupuje do pracovny(pokoje), obývacího pokoje, dvou ložnic , kuchyně a do koupelen s WC.
Součástí bytu jsou parketové podlahy v pokojích , okna a dveře jsou původní , kuchyňská linka je pohodlně umístěna a má elektrické vestavné spotřebiče, ve špajzu se nachází soukromý plynový kotel. Byt prošel částečnou rekonstrukcí .

Atraktivní lokalita centra Prahy 1 nabízí řadu možností. Dům se nachází hned vedle nákupních center Palladium, Kotva a dalších, také se byt nachází v srdci Prahy v blízkosti historických ulic a náměstí. V pěší vzdálenosti je Staroměstské náměstí , Náměští Republiky a Václavské náměstí, také Karlův most. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, do 3 minut jsou supermarkety Albert, Lidl, Billa i Penny a samozřejmě různé restaurace, divadla i zdravotnická zařízení .
Metro B nebo tramvaj jsou v docházkové vzdálenosti třech minut od domu.
Parkování je možné na modrých zónách v okolí domu, popřípadě je možné si pronajmout garážové stání v některé z nedalekých podzemních garáží.

Pokud mate rádi bydlení v historickém centru Prahy a hledáte prestižní bydlení a klidné místo pro život a odpočinek, je právě pro Vás toto místo.
Vřele doporučujeme. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat . Rádi odpovíme na Váši dotazy a domluvíme se na prohlídku.

Parametry bytu

Cena
21 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
CENA PO SLEVĚ !
Aktualizováno
9. 2. 2024
Adresa
Králodvorská, Praha 1 - Staré Město
ID
38
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
139 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
139 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

EVENTUS ESTATE

EVENTUS ESTATE

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Praze 1?

Podobné nemovitosti